Geanina Pistru duce pe noi culmi transportul public din Arad: Plimbare cu trăsura, în centrul oraşului!

Consilierul local liberal Geanina Pistru a inițiat un proiect de hotărâre prin care arădenii vor beneficia de transportul de agrement cu trăsuri în municipiul Arad.

„Am gândit acest proiect pentru arădeni, dar și pentru cei care vizitează orașul nostru. Consider că Aradul este un oraș frumos, cu  o arhitectură impresionantă care va putea fi admirată în timpul unei plimbări cu trăsura pe un traseu bine definit. Circulația trăsurilor se va face exclusiv pe traseul: Piața George Enescu-Bd General Dragalina-str. I.C. Brătianu – Bd. Revoluției – Piața Drapelului – Bd. Revoluției – Piața Avram Iancu – Nicolae Bălcescu – Bd. General Dragalina – Piața George Enescu. Se va stabili o stație de îmbarcare – debarcare a călătorilor pentru transportul cu trăsurile în amplasamentul din Piața George Enescu. Stația va fi marcată corespunzător cu un indicator de tip rutier. Ne dorim ca de această facilitate, pe care o au și marile orașe europene, să beneficieze arădenii pe perioada verii. Este un proiect pilot, care dacă se va bucura de succes în rândul oamenilor, îl vom implementa pe mai departe”, a declarat prim-vicepreședintele organizației municipale a PNL Arad, Geanina Pistru.

 

  1. Deci cam asta inseamna capitala europeana….saracii cai deja le port de mila….o sa isi rupa potcoavele in gropile din asfalt !!!

    Raspunde
  2. niste gondole pe mures ne mai trebuie ?

    Raspunde
  3. Eu propun un teleferic din Vlaicu pana in Aradul Nou :-)))) Ca sa nu mai calcam in gunoaiele din oras !

    Raspunde
  4. Claxoane si nervi intinsi la maxim, asa-i cucoana ?
    Ca doar avem drumuri cu o gramada de benzi pe sens ca sa aibe loc toata lumea, sa nu se-nghesuie.
    Dar tu nu ai gandit asa departe.

    Raspunde
  5. vino in vizita in Gai sa admiri tirurile de 40tone care circula cu 90km prin cartier, sa vezi ce frumos este cand esti pe trotuar si este asa mare zgomot de la tiruri ca nu poti sa vorbesti din cauza zgomotului de motor turat la maxim, dar e mai simplu sa ignoram problema si sa ridicam din umeri, cei din Oradea nu se ocupa cu trasuri si trenulete, ei ca prostii construiesc centuri cu 2benzi pe sens ce ocoleste in totalitate orasul …niste amatori…

    Raspunde
  6. Geani este o romantica incurabila.Nu fiti rai.Doar sa nu uite si de sampanie.

    Raspunde
  7. Sa admire cei di căruță fațadele clădirilor istorice.Au ce „admira”Aspectu acestor clădiri este un vot.de blam pentru primarii ultimilor 20 de ani.Alo,domnu Facla,se aude ?

    Raspunde
  8. Inculta asta urmeaza sa planteze lubenita pe platoul de la primarie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.