Geanina Pistru SE RĂŢOIEŞTE la adversarii politici: „Nu mor caii când vor câinii”

Geanina Pistru SE RĂŢOIEŞTE la adversarii politici: „Nu mor caii când vor câinii”

Consilierul municipal Geanina Pistru precizează într-un comunicat de presă că atâta vreme cât procesul cu ANI (care a găsit-o incompatibilă) nu este definitivat, „nimeni nu are dreptul să tragă concluzii de genul «Geanina Pistru nu va mai putea candida» la funcția de consilier sau la orice altă funcție”.

„Chiar dacă în primă instanță acțiunea mea împotriva ANI a fost respinsă, sunt absolut sigură că la recurs voi câștiga, așa că voi avea dreptul să candidez sau să fiu numită. Celor care s-au bucurat, deducând, în mod cu totul eronat, că nu voi mai putea candida, le transmit că nu mor caii când vor câinii”, a declarat Geanina Pistru.

„Trebuie să-i asigur pe arădenii din cartiere, care mă cunosc și știu ce am făcut, că nu am de gând să abandonez lupta, că, indiferent ce ar dori cei care au diverse interese, voi candida, pentru a-mi continua munca. Pe lângă faptul că sunt sigură că voi avea câștig de cauză la recurs, vreau să le spun arădenilor că dreptul meu de a candida nu este afectat dacă procesul nu se definitivează înainte de alegeri, cum s-a speculat. Dimpotrivă, pot candida și voi candida. Pentru ce funcție, voi vedea…”, a mai spus, între altele, Geanina Pistru.

  1. Aradul poate fara tine fii linistitaca de inculti e plina lumea….

    Raspunde
  2. Geanina esti nefrecventabila draga. Nici noi aradenii nu abandonam lupta si o scapam de tine si de toata cloaca PDL

    Raspunde
  3. Nu te mai da mare caci procesul cu ANI nu se judeca la HASMAS de nulitati ca tine…..DNA cercetati mai amanuntit pe PISTRUII astia.

    Raspunde
  4. Coleg de scoala 20 martie, 2016, 8:17 am

    La procesul cu ANI nu este ca la scoala….Stii tu cuma fost cu bacalaureatul cand l-ai dat!!!

    Raspunde
  5. Dupa felul cum se exprima aceasta(Geanina ) in declaratia din presa se pare caci este aranjat procesul cu ANI!!!Ea se crede un fel de mafalda Aradului…..Mai vedem!!!Organele abilitate sa deschida ochii…..

    Raspunde
  6. Sa ne spuna cum s-a imbogatit peste nooapte din politica d-na Geanina Pistru…Reteta prosperitatii….. Inainte de a intra in politica d-na parca era vanzatoare intr-un garaj pe o stada in centrul orasului atunci nu era asa prospera!!!!De ce oare???? Rusine……

    Raspunde
    • Nu e nici o rușine să muncești. Rușine este să nu îți folosești mintea, atunci când o ai, și să votezi oameni dintr-un partid al cărui demers politic este pauperizarea poporului. Asta e rușine.

      Raspunde
  7. Mai degraba VACA, nu cal.

    Raspunde
  8. poate stie doamna ceva de este asa sigura. dar ma intreb ce judecator isi risca cariera acum ca sa o scoata basma curata de Geanina Pistru? Daca se intampla asa ceva atunci justitia primeste inca o lovitura…clar

    Raspunde
  9. Asta e o sansa mare pentru ca sergiu balciu sa devina viceprimar , felicitari pt. lucratura mai sergiule !

    Raspunde
  10. Nu vrem kent, nu vrem valuta, vrem ca tipei sa ne …….

    Raspunde
  11. Tu chiar esti convins de asta ? o sa fie o zbatere bolunda la fostii pdl-ei , si asta e de inteles ….. vine asta si le ia fata , curat-murdar monserule !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.