George Simion și-a lansat şi la Arad candidatura independentă la alegerile europarlamentare (FOTO)

George Simion și-a lansat şi la Arad candidatura independentă la alegerile europarlamentare (FOTO)

George Simion și-a lansat recent candidatura independentă la alegerile europarlamentare în județul Arad. Evenimentul a avut loc în prezența reprezentanților Consiliului Local Civic, membrilor asociațiilor culturale, a jurnaliștilor arădeni, istoricilor, reprezentanților societății civile unioniste, dar și a altor zeci de unioniști.

Printre susținătorii liderului unionist s-au aflat Bianca Ficuț, consilier în Parlamentul European, Viorel Dolha, președintele Asociației Generale a Învățătorilor din România, Dan Artimon și Sebastian Pop, membri ai Consiliului Local Civic Arad, Dinu Perva, membrul Comunității Meșterilor Populari din regiunea de Vest a României, oameni de cultură, istorici, tineri basarabeni și unioniști.

„Aradul, poziționat strategic pe harta țării, reprezintă punctul de legătură cu Europa. Aici, în capitala politică a Marii Uniri au luat naștere proiectele care au schimbat soarta românilor și au mutat granițe, încât frații să se regăsească într-o Românie MARE – o Românie care să lege Aradul cu Oradea prin autostrada A11, o Românie care să facă din Arad un centru al antreprenorilor europeni conectați prin forumuri de business internațional, prin care vor fi create legături economice cu celelalte state ale Uniunii Europene. Avem proiecte de construit, adevăruri de restabilit și o Românie MARE în Europa de făcut’’, a declarat George Simion, candidat independent.

George Simion este cunoscut ca militant pentru Unirea României cu Republica Moldova și pentru unitatea românilor de pretutindeni.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, George Simion își propune să lupte în Parlamentul European pentru Unirea cu Basarabia, pentru comunitățile de români din jurul granițelor, dar și din centrul țării, precum și pentru oprirea jafului antinațional comis de structuri mafiote de la București și Chișinău, și dezvoltarea unei Românii puternice în Europa. De asemenea, Simion a promis că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.