Germania pregăteşte EXPULZAREA cetăţenilor străini care nu au loc de muncă!

Germania pregăteşte EXPULZAREA cetăţenilor străini care nu au loc de muncă!

Autorităţile germane vor da curs unui proiect de lege care prevede expulzarea cetăţenilor europeni care nu îşi găsesc un loc de muncă în primele şase luni de şedere în Germania.

Controversatul proiect a ajuns pe agenda politică, după ce Curtea Europeană de Justiţie a respins plângerea unei românce din Leipzig, care a solicitat ajutor social fără să fi lucrat vreodată pe teritoriul statului german.

„Germania nu e o uniune socială”, a declarat cancelarul Angela Merkel chiar înainte de alegerile europarlamentare, adăugând că „nu dorim să oferim ajutoare de şomaj unor cetăţeni europeni în căutare de locuri de muncă în Germania. Vrem să eliminăm abuzul”.

Germania încearcă să elimine astfel acordarea indemnizaţiilor nefondate, pe care unii cetăţeni străini le-au încasat ani de zile de la bugetul german. Numai anul trecut, statul german a plătit ajutoare sociale în valoare de 1,7 miliarde de euro, unor cetăţeni europeni care locuiau pe teritoriul Germaniei.

De remarcat, că după Statele Unite ale Americii, Germania era cea mai atractivă ţară pentru emigranţi. Astăzi, în Germania locuiesc 10 milioane de oameni născuţi în alte ţări.

Dacă proiectul de lege va fi adoptat la începutul acestei luni, aşa cum a fost programat, mulţi imigranţi ar putea fi trimişi acasă, cu interdicţia de a mai intra în Germania în următorii ani.

  1. S. V. F. de nazisti ce sunteti!!

    Raspunde
  2. Exact Mai bine sa fie asa decat tot romanii tigane si Bulgarien sa vina in germania

    Raspunde
  3. De ce nazisti mai amaratule ? Ai contribuit tu cu ceva ca sa primesti bani de la autoritati ? Ai muncit tu vreo zi prin Germania . Ce drepturi vrei sa ai tu aici ? Daca vreun cetatean german ar trai in Romania ar primi vreun ban de la statul Roman ? Intai fä ceva pentru tara asta si dupa aceea cereti drepturile impertinentule

    Raspunde
  4. asta inseamna practic sfarsitul uniunii europene. libera circulatie reprezinta principalul avantaj si este un drept castigat greu. se pot aplica alte masuri care sa previna toate gunoaiele de tigani sa ajunga in europa. cu totii ne ferim sa spunem adevarul, dar in sinea voastra stiti bine ca din cauza tiganilor suferim noi acum. si mai grav este ca tot noi suntem de vina pentru le-am permis sa faca ce vor. pana cand?

    Raspunde
  5. Aceasta masura nu ii afecteaza pe cei ce merg la munca, ii afecteaza pe cei care merg la smecherit, stim noi cine. Alex are dreptate, dar nu putem sa facem nimic impotriva lor, sunt ca negrii din america, daca te atingi de ei urla toti discriminare, dar daca fura se numeste imprumut…nu o sa fie bine cu ei, va spun sincer. eu sunt un om cumpatat, nu ma consider extremist, dar cand ai prea mult gunoi in curte de la vecini le dai foc la casa sau te ingroapa sub cacat…

    Raspunde
  6. Mai oameni buni, nu stiu de unde atat informatie in acest articol dar cred ca autorul a omis sa mentioneze faptul ca nimeni NU primeste ajutor social in Germania, indiferent de nationalitate , daca nu a muncit cel putin 1 an ,daca nu a avut un contract de munca .Germania e asigurata bine din punctul asta de vedere ,numai prin singurul fapt ca nu poti avea un loc de munca fara un domiciliu dar nu poti avea un domiciliu fara un loc de munca ,asta e primul lucru de care te lovesti cand ajungi in aceasta tara , nu poti cere nici un fel de ajutor social fara hartiile care atesta ca stai in germania si tot asa….si app din ajutor nu se imbogteste nimeni se calculeaza fix exact cat sa traiesti ,toti vor sa munceasca pe bani seriosi nu ajutor de la stat de 600de euro .O seara buna!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.