Gest IMPRESIONANT al puștilor de la Delta Force: Dotează personalul medical cu echipament de protecție confecționat chiar de ei cu ajutorul unei imprimante 3D (VIDEO)

Gest IMPRESIONANT al puștilor de la Delta Force: Dotează personalul medical cu echipament de protecție confecționat chiar de ei cu ajutorul unei imprimante 3D (VIDEO)

Gest impresionant al elevilor pasionați de robotică de la Delta Force: Dotează personalul medical cu echipament de protecție confecționat chiar de ei, cu ajutorul unei imprimante 3D.

Astfel, echipa de robotică Delta Force a Liceului Național de Informatică din Arad a răspuns provocării lansate de Asociația „Nație prin Educație” de a realiza echipamente de protecție necesare personalului medical din spitale.

Folosind un prototip al celor de la PRUSA, elevii arădeni au început crearea unor viziere atât de necesare personalului medical pentru a se proteja. Avantajul acestora este faptul că se pot spăla și dezinfecta ori de câte ori este nevoie. Partea de susținere este tiparită cu ajutorul unei imprimante 3D iar viziera propriuzisă este obținută dintr-o folie laminată.

Primele viziere, la care s-a lucrat toată noaptea trecută, vor fi donate personalului medical din județul Arad.

Citește și:

Mai BUNI decât rușii la robotică! Șase puști din Arad au ajuns în FINALA din Rusia (GALERIE FOTO)

 

  1. […] Echipa de robotică ”Delta Force” a Liceului Național de Informatică din Arad a răspuns de asemenea provocării lansate de Asociația „Nație prin Educație”. Folosind prototipul celor de la PRUSA, elevii arădeni au început crearea de viziere pentru personalul medical, relatează newsar.ro. […]

    Raspunde
  2. Bună,felicitări pt persoane fizice nu vindeți ?,lucrez că poștaș laMandruloc jud.Arad….multumesc dacă se poate vreau 2 bucati

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.