Gest nobil al ultrașilor arădeni! Licitație în scop caritabil pentru pentru Paul Diș

Gest nobil al ultrașilor arădeni! Licitație în scop caritabil pentru pentru Paul Diș

Peluza arădeană scoate la licitație tricoul lui David Miculescu semnat de întregul lot al UTA-ei iar suma adunată va fi donata în contul lui Paul Diș, tânărul arădean diagnosticat cu leucemie acuta.

Povestea tragică a lui Paul a ajuns la urechile majoritatea arădenilor. Paul, în vârstă de 18 ani, este un tânăr din Arad, elev la colegiul național „Moise Nicoară” și arbitru de tușă. Recent a fost diagnosticat cu o boală extrem de dură, leucemie acută, iar acesta are nevoie de o sumă foarte mare pentru operație și tratamentul necesar. Aporpiații lui au demarat deja o amplă campanie de strângere de fonduri pentru acesta.

În ajutorul lui Paul vin și ultrașii arădeni. Aceștia au afișat în timpul meciului de duminică dintre UTA și FCU Craiova 1948, încheiat cu victoria formației arădene, un banner inscripționat cu mesajul „Vrem să ridici iarăși fanionu/ Suntem alături de tine, Paul!”. Bannerul a fost foarte apreciat de către restul suporterilor prezenți la meci care au aplaudat timp de cateva minute gestul galeriei.

Cu toate acestea, solidaritatea ultrașilor nu s-a rezumat doar la acel banner. Pe lângă urnele destinate donațiilor pentru Paul care au fost prezente atât la vânzarea biletelor cât și în ziua meciului, pe pagina de facebook Ultras Arad a fost publicată o postare în care unul dintre grupurile aparținătoare peluzei arădene (grupul „Red Boys Crew”) a anunțat că scoate la licitație un tricou primit de la David Miculescu, atacantul formației arădene, cu autografele tuturor jucătorilor din lotul UTA-ei iar banii strânși vor fi donați în contul prietenului lor aflat în nevoie, Paul.

„După cum am susținut și în meciul de duminică, grupul Red Boys Crew este alături de tine, Paul! Paul este un tânăr de doar 18 ani, elev la un liceu de prestigiu din Arad, arbitru de tușă și unul din cei mai buni prieteni ai noștri. Din nefericire, acesta a fost recent diagnosticat cu o boală extrem de severă (leucemie acută) și necesită o operație foarte costisitoare. Astfel, noi, cu ajutorul întregului lot, dar mai ales al lui David Miculescu care a rămas impresionat de situația lui Paul, pentru a-i sări în ajutor, scoatem la licitație tricoul oficial de joc al lui Miculescu semnat de întreaga echipă a UTA-ei, iar suma strânsă în urma licitației va fi donată în contul lui Paul!” a fost mesajul postat pe pagina de facebook.

Licitația pornește de la 350 RON și se va desfășura în comentariile acelei postări. Ea se va încheia marți, 26 octombrie, la ora 16, iar câștigătorul va fi contactat de membrii grupării „Red Boys Crew” pentru a intra în posesia tricoului. Deja licitația a ajuns la suma de 5000 de lei în prima zi de la postare.

Pentru licitație puteți intra aici.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.