Gest RARISM într-o comună arădeană. Un om de afaceri a sărit în ajutorul unei familii afectate de furtună

Gest RARISM într-o comună arădeană. Un om de afaceri a sărit în ajutorul unei familii afectate de furtună

Vasile Pacșa, om de afaceri și membru al ALDE Arad, a sărit în ajutorul unei familii din Almaș a cărei gospodărie a fost serios afectată de o furtună.

Casa a fost lovită de un trăsnet, în urma descărcării electrice arzând tot acoperișul clădirii.

Evenimentul nu i-a lăsat indiferenți pe Vasile Pacșa și pe Ginuțu Costea, primarul comunei, care au pus umărul la sprijinirea familiei rămase fără acoperiș.

Dar, să-l lăsăm pe Vasile Pacșa să ne dea detalii: „În timpul furtunii de ieri (n.r.  – alaltăieri), un trăsnet a lovit acoperișul casei unei familii din localitatea Cil, județul Arad.  Acoperișul casei unde locuia o familie cu patru copii (doi băietei gemeni şi două fete, ambele studente) a fost, din păcate, ars în întregime, în ciuda eforturilor depuse , atât de vecini și rude, cât și de pompieri.

Imediat după producerea nefericitului eveniment, eu împreună cu Ginuțu Costea, primarul comunei Almaș , membri ALDE Almaș , dar și oameni de bine din comună, ne-am mobilizat reușind să facem următoarele:

 • Primăria Almaş va asigura bușteanul necesar.
 • Eu voi asigura prelucrarea bușteanului și transportul acestuia . De asemenea, am convenit cu toții ca fiecare să facă donații directe familiei pentru achiziționarea țiglei şi a celorlalte materiale necesare.

Cu aceste câteva zeci de mii de lei, sperăm să ajutăm familia să treacă mai ușor peste acest necaz , iar părinţii să se poată ocupa în continuare de educația celor patru copii minunați!”.

În final, nu ne rămâne decât să salutăm gestul de omenie al omului de afaceri și al primarului!

Loading...
 1. Gest misto. Dar parca anul acesta nu e electoral. Daca au facut un bine puteau evita reclama electorala. Zic si eu…

  Raspunde
 2. Chiar ca nu este an electoral ! Binele se face la modul discret ! FELICITARI celor care au facut DONATII si nu s-au pomenit aici ca Pacsa si Ginutu…….alde….!

  Raspunde
 3. Cu asa ceva nu te lauzi , era frumos sa-i ajute pe acei oameni , pur si simplu , niste ipocriti !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.