Gest RESPECTABIL! Un câine grav RĂNIT a fost SALVAT de un grup de români și a ajuns în AMERICA

Gest RESPECTABIL! Un câine grav RĂNIT a fost SALVAT de un grup de români și a ajuns în AMERICA

Un caz din România a uimit jurnaliștii din America. Este vorba despre cazul lui Archie, un cățel care a fost găsit pe străzi, strangulat de propriul său lanț.

Conform westernjournal.com, patrupedul avea un lanț strâns care i-a provocat răni în zona gâtului. Acesta a fost găsit pe stradă de cei de la Hawl Of a Dog, un ONG din România care se ocupă cu salvarea câinilor lăsați în voia sorții.

Cățelul era probabil mic atunci când i s-a pus acea zgardă din lanț, iar crescând, lanțul a început să îl strângă de gât, cauzându-i o tăietură adâncă, care i-ar fi putut pune viața în pericol, au afirmat salvatorii într-un video pe Youtube care prezenta salvarea lui Archie.

După îngrijiri intense și chiar o operație, lui Archie a început să îi crească înapoi blana, rănile atât superficiale cât și cele mai grave s-au vindecat, iar patrupedul este cât se poate de fericit.

O familie din Pennsylvania l-a adoptat pe Archie, care a călătorit aproape 8000 de km pentru a se bucura acum de noii săi stăpâni din Statele Unite ale Americii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.