Gheorghe Falcă cere demisia directorului Companiei de Apă, Gheorghe Bănățean

Gheorghe Falcă cere demisia directorului Companiei de Apă, Gheorghe Bănățean

Pe fondul ultimelor tensiuni privind Compania de Apă și CET Arad, primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, solicită demisia directorului Companiei de Apă, urmare a anunțului privind întreruperea alimentării cu apă a punctelor termice din municipiu.

„Compania de Apă confirmă că acționează ca un stat în stat. Cerem din nou demisia directorului Gheorghe Bănățean, o cerem deja de un an de zile. Așteptăm, de asemenea, să transmită municipalității lista cu salariile din Companie, să aflăm și noi și toți arădenii de ce plătim prețul pe care îl plătim pentru serviciile Companiei de Apă”, a declarat primarul Aradului într-un comunicat de presă.

  1. dar tu d-le Falca nu ar trebui sa demisionati ?noi credem ca da,la cate mizerii ai facut!

    Raspunde
  2. Cred ca domnul Falca a aflat ca sunt unii in Compania de Apa care au salariu mai mare decat penelistul Cionca, platit sa lucreze pentru partidului lui Falca

    Raspunde
  3. Falca ai fumat ceva??? ce prostii debitezi iar?? Tu te auzi ce scoti pe gura?

    Raspunde
  4. Domnule primar Gh.Falcă
    Vă cer imperios să dați publicității salariile celor din conducerea CET! Sau poate acolo sunt colegii dvs.de partid pe care-i protejați? Arădenii trebuie să cunoască motivele pentru care cele două regii (companii), au ajuns la faliment!.Buba-i veche dar în curînd se sparge! Și atunci vor fi mai multe demisii (demiteri) Arădenii cer transparență totală stabilirea vinovaților și sancționarea lor!.

    Raspunde
  5. Asaai cere demisia lui Banatan,cum ia cerut si lui VACEAN!!!!

    Raspunde
  6. Foarte bine d-le Falca.Si cetatenii doresc acest lucru.

    Raspunde
  7. Si finu Toma?

    Raspunde
  8. Sa plece toata conducerea companiei ca si-au angajat neamurile si cunostintele pe salarii de peste 2000 lei,pe liderii de sindicate i-au corupt iar pe muncitorii de rand ai tin cu salariile la limita subzistentei in timp ce Banatean primeste la sfarsitul fiecarui an peste 10000 de lei prime de merit,la muncitori le da 200 lei amarati si aia impozabili. Sa puna capat cineva acestei porcarii!!!

    Raspunde
  9. Ăsta e sfatul pe care ți l-au dat avocatii, Gogule ? Deci dupa dezvăluirile lui Guțu, fix după dezvăluiri, ieși tu si ceri demisia lui Banațan. Eventual ii spui ca-l pui la loc dupa alegeri….
    Mare jigodie esti, nemernicule….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.