Gheorghe Falcă, despre continuarea cu Cioloș ca premier, după alegeri: „EXCLUS”

Gheorghe Falcă, despre continuarea cu Cioloș ca premier, după alegeri: „EXCLUS”

Gheorghe Falcă a declarat aseară, la Realitatea TV, că este „exclus” să se poarte orice fel de negociere cu PSD menită a-l păstra pe Dacian Cioloș în funcția de premier și după alegerile din 11 decembrie.

„De obicei nu sunt radical, dar acum cuvântul potrivit este «exclus». Vom merge în fața președintelui cu un candidat pentru funcția de prim-ministru, președintele are atribuția de a mandata un premier care să creeze o majoritate. Este exclus să formăm o guvernare cu PSD. Eu nu cred că după ultimii doi ani din guvernarea Ponta ne putem întoarce la un parteneriat cu PSD”, a declarat Gheorghe Falcă.

Referitor la finanțarea campaniei electorale, el a precizat că singurii bani care vor intra în PNL vor fi, așa cum scrie în lege, cele 60 de salarii minime pe care candidații le vor plăti în avans.

„S-a schimbat legea și există finanțare din partea statului, ceea ce este un lucru extraordinar. De aceea nu trebuie să existe nicio cotizație din partea vreunui deputat sau senator, decât să-și plătească în avans, așa cum spune în lege, 60 de salarii minime pe economie. Asta înseamnă egalitate pentru toți competitorii”, a spus Falcă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.