Gheorghe Falcă, despre vizita lui Victor Ponta la Arad: „A venit, a dezinformat şi a plecat”

Gheorghe Falcă, despre vizita lui Victor Ponta la Arad: „A venit, a dezinformat şi a plecat”

PDL Arad dezaprobă, într-un comunicat de presă, „declaraţiile demagogice” ale lui Victor Ponta referitoare la investiţiile din Arad.

„Victor Ponta «ne linişteşte» spunând că va fi imparţial cu investiţiile guvernamentale din Arad, că nu va ţine cont de culoarea politică a primarului municipiului sau a preşedintelui consiliului judeţean. Ponta se contrazice, tocmai că a refuzat să finanţeze lucrări din Arad, pornind de la pasajele rutiere ale municipiului şi continuând cu drumul Arad-Şiria, intubarea Canalului Mureşel, lucrări la şcolile din municipiu, printre care Liceul Aurel Vlaicu, Colegiul Tehnic de Construcţii, precum şi lucrări la 27 de străzi din municipiu, printre care Constituţiei, Hunedoarei. Ce garanţie avem că de acum se va ţine de cuvânt? Niciuna, deoarece Victor Ponta este expert în dezinformare”, a declarat Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad.

Falcă ţine să-i reamintească lui Victor Ponta că „a venit în Arad, a dezinformat, ca de obicei, şi apoi a plecat, dar oamenii săi «de casă», Măduţa sau Căprar rămân în Arad să dea socoteală arădenilor”.

  1. ppppthiuu Satană!

    Raspunde
  2. Dic mo cine vorbeste ….Ba tigane …dute`n pula mea inapoi la praz in Craiova. Ai uitat cum iti legai salopeta cu drot cand stateai pe Porumbitei? Ba….tu esti primul care trebuie sa taca….ai furat cat ai putut , ti-ai impus cioflingarii peste tot..incepand cu ANAF si termininand cu CCJ. Asa ca mars acasa tigane….jas cara mo , jas cara

    Raspunde
  3. Mare dreptate ai Ghit a, ăsta mint pana trec alegerile și după aia ne lasă cu buzele umflate pana la prezidențiale.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.