Gheorghe Falcă: Le recomand tuturor europarlamentarilor români să pună mai presus de orice interesele ţării

Gheorghe Falcă: Le recomand tuturor europarlamentarilor români să pună mai presus de orice interesele ţării

România va găzdui summitul autorităţilor locale şi regionale din Uniunea Europeană în 2019. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, prezent zilele acestea la Bruxelles, la cea de a 128-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor.

Consemnăm un succes pentru delegaţia României, mai ales că am avut o concurenţă serioasă. Vorbim despre ţări ca Austria, Finlanda şi Bulgaria.Un astfel de summit se organizează din doi în doi ani, iar ultimul a fost găzduit de Bratislava, a declarat Falcă.

Edilul este de părere că unitatea manifestată de delegaţia română la Bruxelles a contribuit la această reuşită şi recomandă tuturor europarlamentarilor români să pună mai presus de orice interesele ţării.

 „Dacă ne-ar fi văzut ca delegaţie dezbinată nu am  fi primit aprobarea. Întotdeauna trebuie să existe unitate în delegaţia României, indiferent că ai culori politice diferite, indiferent că ai păreri sau idei  diferite.  Atunci când vorbeşti  despre un interes naţional, acela trebuie să fie comun şi să primeze. Ne-am mobilizat, ne-am susţinut punctele de vedere pe toate grupurile politice şi azi am primit cu bucurie această veste. Cred că exemplu nostru ar trebui să fie urmat de toţi cei care ne reprezintă la Bruxelles. România este ţara noastră, cu bune şi cu rele, iar noi toţi trebuie să ne gândim la viitor”, a mai adăugat Gheorghe Falcă.

Summitul autorităţilor locale şi regionale va avea loc în data de 14-15 martie 2019, la Bucureşti.

  1. Și eu, care credeam că va avea loc pe strada CD Loga???
    Uite cum se poate manipula un om normal?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.