Gheorghe Falcă e pe cai mari. Totuși, nu chiar atât de mari!

Gheorghe Falcă e pe cai mari. Totuși, nu chiar atât de mari!

Gheorghe Falcă va fi coordonator pe țară al campaniei electorale a PNL pentru alegerile parlamentare, au hotărât colegii săi din partid.

Deși ar fi dorit să ocupe locul lăsat liber de Vasile Blaga la șefia PNL, Gheorghe Falcă va trebui să se mulțumească doar cu funcția de coordonator al campaniei electorale, o poziție sensibilă în care i s-ar putea sparge toate oalele în cap în cazul unui eșec la alegerile parlamentare. De altfel, există voci care spun că lui Falcă i s-a dat această sarcină tocmai „pentru a-și rupe gâtul”.

În altă ordine de idei, după demisia lui Vasile Blaga, liberalii vor avea un președinte unic, în persoana Alinei Gorghiu.

  1. Mare bucurie pentru……ANDO !

    Raspunde
  2. Nu-i decât un alt mod de a prezenta un mare eșec.
    Peneliștii arădeni prezintă numirea lui Falcă drept șef de campanie drept o reușită. Nu, e un mare eșec! Falcă și-a dorit să fie co-președinte, ca să-și forțeze intrarea în viitorul Guvern.
    Deci, fail!

    Raspunde
  3. Dl. Falca a dat-o in bara cu asta. Iar PNL ar putea sa redevina PNL. Doamne ajuta!

    Raspunde
  4. Totusi ar mai fi o solutie , daca Ando ar avea o idee.

    Raspunde
  5. No în sfârșit o să si arate adevărata valoare !

    Raspunde
  6. falca are valoare de liga a 5-a
    ce sa caute el la bucuresti
    el doar aici pe tarlaua lui ,
    e mare si tare ,
    PNL-ul nu mai are nevoie de el
    a devenit un balast pentru ei
    asa ca va fii lasat sa-si rupa gatul .

    Raspunde
  7. inceputul sfarsitului pt Ghita. stie el foarte bine de ce si de unde i se trage

    Raspunde
  8. Vai si amar el nu ii instare sa-si organizeze alegerile la Arad ,va fi un mare esec pentru liberali.

    Raspunde
  9. Poate scoate un 16% si pe tara.

    Raspunde
  10. Pai baiatul asta este un prostalau. Uitati-va la Arad, sub Oradea cu mult, in conditiile in care am fost peste Oradea in 1990, sau cam pe acolo. Nu mai exista industrie (toata industria aradeana este un numar de firme care lucreaza in lohn si care ofera doar inimulpe economie), avem impozite mari si taxe care nu exista decat in Arad (taxa pe orar!?), avem betoane acolo unde inainte aveam parcuri,avem mall-uri acolo unde aveam stadioane, avem niste politicieni analfabeti, orgoliosi, prosti, inganfati, lingai si hoti. NU ami avem decat ONG-uri portocalii. Din PNL a mai ramas doar Bilcea, cultura 0 barat, educatie de tot rahatul. Si mai avem cele mai imbecile piste de bciclete din lume (in perioada interbelica eram pe locul 2 in Europa ca numar de bcclete raportat la numarul de locuitori). Avem comisioane si banci scumpe, avem, adica am avut un strand absolut fantastic pe care putaul asta la transformat intr-o ruina cu garduri si topogane. Avem evenimente de un penibil absolut, niste manevre electorale pentru idioti oligofreni. Daca prostanu asta este cel mai bun din PNL la organizarea de campanii atunci inseamna eu zic ca PNL este praf si pulbere. Eu cred ca-i blat cu PSD-ul. Numai asa poate PSD sa ia peste 50% si sa formeze guvern.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.