Falcă a intrat în panică: La cât sunt de proști arădenii, ar putea rămâne primar pe viață

Falcă a intrat în panică: La cât sunt de proști arădenii, ar putea rămâne primar pe viață

Gheorghe Falcă, primarul reales al Aradului, nu se simte prea bine chiar dacă a fost cel mai ștampilat dintre candidați.

Acesta riscă să câștige, în continuare, și alegerile din 2016, dar și pe cele din 2020, 2024, 2028 etc.

În aceste condiții, speranțele sale de a deveni ministru, guvernator și chiar președinte al României sunt tot mai îndepărtate. Va trebui să se mulțumească cu Aradul. Și Aradul cu el! Ca și până acum, de altfel.

  1. hahahahahahaaaaaaa 🙂

    Raspunde
  2. În maxim 100 de ani se va schimba și modul de gândire al votanților din Arad ! Dacă îl va primi finu pe nașul la Arad și îi va oferi un spațiu locativ adecvat, poate va deveni acesta primar iar actualul,șef de stat?!Ar fi o mare izbândă !

    Raspunde
  3. Nu inteleg scopul acestei ” stiri”. Ce sa inteleg, ca daca aradenii ar fi votat cu un alt candidat, erau destepti? Pai nu asta inseamna democratie? Din cei ce voteaza, cine are mai multe voturi castiga? Orlando Toader, Marcel Chiscan, sa va fie rusine de modul in care-i tratati pe oamenii care au mers la vot. Se pare ca samanta de comunisti, care nu vor democratie, a ramas profund in voi si ingandirea voastra.

    Raspunde
    • comunist e Falca si dictator mai fraiere. iar presa scrie ce vrea tocmai pt ca nu e comunism

      Raspunde
      • Pe acelasi principiu enuntat de tine, eu pot sa spun ca tu esti un prost si un dobitoc. Stiu ca am dreptate si ca pot scrie ce vreau. Exact pentru ca nu este comunism. Dar de bun simt ati auzit? De ce jigniti oamenii care voteaza cum vreti voi? Oricum, alte argumente nu aveti? De ce nu spuneti ca nici un candidat nu a avut un discurs suficient de convingator pentru aradeni. Oricat s-ar fi chinuit Falca sa convinga electoratul lui, daca era un val mai puternic de oameni care sa voteze cu un alt candidat,

        Raspunde
        • Bine punctat. Multe răspunsuri de mahala…. jigniri la drumul mare, lipsa de respect pentru opinii și lipsa de logică, doar aruncate la nimereala…

          Raspunde
  4. Ratusca Adrian 7 iunie, 2016, 10:16 am

    un neica nimeni , eu din respect fata de aradeni ma retrageam din cursa electorala si din viata publica aradeana , ramaneam cu firmele pe care si le – a sustinut bine din primarie si lasam pe altcineva sa mai schimbe ceva si sa nu „isi ia acasa ce doreste ‘ i-as dori oricarui primar sa aibe macar bani de pe schimbatul semafoarelor in exces chit ca ele nu merg exemplu zona intim , se schimba luna de luna dar ele nu merg si parcarea de la clubul activ trebuie semaforizata . RUsine Cacatus

    Raspunde
  5. Proasta ii Mata aia oarba si sorata aia de pe centura …cacamas pe fata ta de pisat .

    Raspunde
  6. Li ciuda competitorilor ca aradenii asa prosti cum ne fac ei votul nostru tot nu il vor avea,tot pe domnul Falca il vom alege,nu avem nevoie de altu!!!!

    Raspunde
  7. Foarte multi frustrati

    Raspunde
  8. Orlando slavul si mancatorul de rahat , de ciuda ca a iesit Falca incepe sa-i jigneasca pe aradeni, un gunoi care traieste ca un paduche.

    Raspunde
    • Ai vrut sa spui „sclavul”… Sau nu sunt la curent cu originile lui??? In alta ordine de idei, trebuie sa recunosc ca traim intr-o lume nebuna, bolnava, oarba si nu in ultimul rand, foarte corupta. Dar vad ca e pe placul celor multi! Gretos!

      Raspunde
  9. Aradenii il imbogatesc pe falca. Cet-ul va disparea, iar el va face sistem de eoliene. Bravo aradeni. Imbogatiti-l…

    Raspunde
  10. De ce va jigniti unii pe altii? Singurii vinovati sunt cei care NU au votat; cei care puteau sa schimbe dar au stat acasa.

    Raspunde
    • eu cred ca e un motiv ingrijator ca nu se au dus la vot….asta ar insemna ca se au saturat de minciuni si iluzi …posibil o revolta in viitorul apropiat daca o tine asa!

      Raspunde
  11. ma masturbez pe siteul vostra de rahat! muie NEWSAR

    Raspunde
  12. prost e fiul lui mata !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.