Gheorghe Falcă: „Le mulțumesc consilierilor PNL pentru că au votat proiectul privind serviciul public de salubrizare menajeră a municipiului!”

Gheorghe Falcă: „Le mulțumesc consilierilor PNL pentru că au votat proiectul privind serviciul public de salubrizare menajeră a municipiului!”

Primarul Aradului a ținut să le mulțumească și prin intermediul unui comunicat de presă consilierilor locali liberali care au votat astăzi proiectul privind serviciul public de salubrizare menajeră a municipiului. „Le mulțumesc consilierilor liberali pentru faptul că și-au făcut datoria față de arădeni, soluționând o problemă presantă a orașului, salubrizarea. Opoziția încă nu a înțeles sau nu vrea să înțeleagă că dezvoltarea unui municipiu nu se poate face prin abținere sau blocare a proiectelor, ci doar prin asumare, curaj și un interes pentru bunăstarea cetățenilor”, a declarat Gheorghe Falcă (foto), primarul Aradului.

În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Local Municipal a fost votat proiectul de hotărâre nr. 410/2017 privind aprobarea caietului de sarcini, a modelului de contract de achiziţie publică pentru delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare menajeră a municipiului Arad şi încheierea contractului serviciilor de salubrizare menajeră prin negociere fără publicarea unui anunț prealabil conform art. 104 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.