Gheorghe Falcā: „Micul deputat PSD Todor se laudă cu sărăcia pe care guvernul său a împărțit-o Aradului”

Gheorghe Falcā: „Micul deputat PSD Todor se laudă cu sărăcia pe care guvernul său a împărțit-o Aradului”

Primarul Gheorghe Falcă atrage atenția asupra minciunilor și manipulărilor parlamentarilor PSD.

„Atunci când un copil obține locul 35 din 41 la o competiție și părintele nu a făcut nimic pentru a-l ajuta sau susține, acesta este principalul vinovat. Atunci când părintele acceptă fără rușine ca un copil să fie codaș și nu se implică deloc demonstrează că este un părinte slab“, declară primarul municipiului.

„Același principiu este aplicabil și în cazul parlamentarilor PSD de Arad. Când partidul lor este la putere, când guvernul lor împarte banii în stânga și mai puțin în dreapta, iar ei stau în colțul mesei cu mai marii șefi și acceptă sărăcia pe care aceștia ne-o împart, demonstrează că sunt nu doar parlamentari slabi, ci și oameni mici”, a precizat Gheorghe Falcă, președinte PNL Arad.

  1. Aveti dreptate d-le primar.Se lauda si el si marele deputat Tripa.Atit pot face.

    Raspunde
  2. Asta e politica psd , sa ia de la cei care muncesc si sa dea la cei care stau cu mana intinsa , psd-istii locali nu sant cunoscuti nici aici in Arad prin ceva initiative folositoare urbei , la Bucuresti nici atat. Unde sant parlamentarii de alta data care se luptau pt.dezvoltarea Aradului ?

    Raspunde
  3. ar trebui ca alegatorii sa cunoasca aceste probleme, ca pe viitor sa stie pe cine voteaza , nu pe niste mincinosi,,

    Raspunde
  4. Asa este.Votati Falca pe viata.Ce suma e aia? sase sute si ceva de milioane.Mizilic.

    Raspunde
  5. parlamentarii psd si alde sa spuna romanilor, cum se dau salarii de peste 20000 lei unor angajati din guvern si parlament, cum capuseaza banii romanilor , de ce isi dau salarii si pensii nesimtite , de ce cresc preturile si lumea o duce tot mai rau

    Raspunde
  6. parlamentarii psd-alde si-au dat sala rii mari si acum se lafaie la mare,la soare si noi alegatorii o ducem tot mai greu .noi suntem vinovatica le-am acordat votul si pe viito sper sa ne desteptam cind ne vor cere iar votul ,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.