Gheorghe Falcă pregăteşte includerea ARADULUI în zona metropolitană a TIMIŞOAREI

Gheorghe Falcă pregăteşte includerea ARADULUI în zona metropolitană a TIMIŞOAREI

Aradul şi Timişoara vor forma, împreună, o zonă metropolitană cu peste 1 milion de locuitori. Cel puţin aceasta este intenţia primarilor din cele două oraşe, Gheorghe Falcă şi Nicolae Robu, potrivit Ziua de Vest.

Astfel, autorităţile din cele două oraşe se vor pune din nou la aceeaşi masă, pentru a pune la punct detaliile acestui pol de creştere despre care se discută de vreo 10 ani.

„Eu şi cu domnul primar Falcă susţinem dezvoltarea integrată Timişoara-Arad, o dezvoltare sinergică. E o mică diferenţă între noi, eu spun pe axa Timişoara – Arad, domnul Falcă, Arad – Timişoara. În rest susţinem amândoi proiectul”, a spus Nicolae Robu, primarul Timişoarei, citat de ziuadevest.ro.

Marian Constantin Vasile, consilierul personal al primarului Timişoarei, a oferit mai multe detalii

Sursa: Ziua de Vest

  1. acest tradator de primar nu simte nimic pentru Arad

    Raspunde
  2. BRAVO FALCA RESPECT !

    Raspunde
  3. Dacă ne spun acești oameni care este câștigul nostru din această idee atunci vom putea să apreciem exact valoarea ei.

    Raspunde
    • Finantari pentru proiecte mari care ar asigura crestere economica, locuri de munca mai bine platite, viata mai buna. De exemplu… Finantarea unor proiecte din bani europeni se face in functie de numarul locuitorilor care beneficiaza de investitie. Una este sa beneficieze 400 de mii, alta peste un milion…

      Raspunde
      • Povești. Pentru a accesa sume mari nu este nevoie neapărat de un astfel de proiect faraonic. Și nici nu ajută la nimic. Ar trebui regândită Constituția, resetate instituțiile statului apoi un alt model de administrare din care oamenii să simtă beneficii reale nu statistice. Bucureștenii o duc mai bine decât noi?

        Raspunde
  4. Castigul nostru nu l-ar putea spune dar pe al lor da.

    Raspunde
  5. idee foarte buna ,asteptam finalizarea ei .

    Raspunde
  6. Si in sfarsit Aradul devine o suburbie a Timisoarei.Mareata realizare.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.