Gheorghe Falcă, SPONSOR pentru PNL

Gheorghe Falcă, SPONSOR pentru PNL

Odată cu accederea lui Gheorghe Falcă în Parlamentul European, liberalii arădeni au și așteptări financiare de la acesta.

Astfel, după modelul Iosif Matula, care când a fost europarlamentar a donat zeci de mii de lei Partidului Democrat – Liberal (devenit, ulterior, parte din noul PNL), liberalii arădeni se pregătescă să-i ceară lui Gheorghe Falcă să contribuie și el financiar la buna funcționare a Filialei Teritoriale PNL Arad.

Rămâne de văzut dacă Gheorghe Falcă le va confirma așteptările celor care se pregătesc, deja, să-i umble prin buzunare.

 

Loading...
 1. haha s-au gandit sa ceara bani de la „arici” :))))

  Raspunde
 2. Stai linistit nea Orlando , rezolva Pistru MANEA ( nume predestinat ) parte din contributie , am inteles ca deja a primit multumirile celor de la pnl-pdl pt. scorul obtinut de ALDE in Arad , fantastic 3% ! Miscarea de tip , calul troian , a fost un real succes , Alde Arad e in moarte clinica !

  Raspunde
 3. Scoate milonu Gogule!!

  Raspunde
 4. Mare dreptate ai Florine , din pacate pentru terminatul ALDE Arad….nimeni nu te poate contrazice argumentat !

  Raspunde
 5. Sunt deosebit de curioasa cu ce explicatii de 2 bani va veni Pistru-basistu- falchistu in fata presei , cu vrajeala ca au pierdut o batalie , da nu razboiul sau cu fasaiala lu Tariceanu-ramoliceanu ca vor propune pt. romanii din strainatate , o saptamana , ca si timp alocat votului !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.