Gheorghe Falcă: „Suntem cu toții solidari cu poporul francez”

Gheorghe Falcă: „Suntem cu toții solidari cu poporul francez”

Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad, a transmis un mesaj de solidaritate în urma evenimentelor tragice care au avut loc vineri seara la Paris.

„Am urmărit întreaga noapte, cu durere și consternare, desfășurarea tragicelor evenimente de la Paris. Alături de toți concetățenii mei arădeni transmit întreaga compasiune victimelor atacurilor teroriste. Ca europeni și creștini suntem cu toții solidari cu poporul francez în aceste momente dramatice, iar în această seară vom transmite mesajul nostru de solidaritate prin iluminarea Palatului Administrativ în culorile drapelului Franței”, a spus Gheorghe Falcă.

Primarul a mai adăugat: „Solidaritate și acțiune fermă a Europei în apărarea valorilor noastre umaniste și creștine sunt singurele răspunsuri posibile în fața extremiștilor care caută să aducă întunericul nu doar în Franța, ci în întreaga Europă. Am fi iresponsabili să permitem ca umanismul, toleranța și libertatea Europei să fie folosite pentru a lovi în umanitate, toleranță și libertate. Europa care a învins fascismul și comunisnul e chemată să demonstreze încă o dată că lumina e mai puternică decât întunericul, că libertatea e mai puternică decât teroarea.”

  1. Ghita te doare pe tine la banana de aia. Sa fim rezonabili macar acum. Pe tine nu te intereseaza decat persoana ta. Strict. O stie deja toata lumea asa ca lasa ipocrizia la o parte. Asa ca pe viitor fa-ti un serviciu si taci.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.