Gheorghe Sabău: „PNL Arad continuă să cultive toate obiceiurile proaste pe linie de opacitate administrativă faţă de arădeni”

Gheorghe Sabău: „PNL Arad continuă să cultive toate obiceiurile proaste pe linie de opacitate administrativă faţă de arădeni”

Consilierul județan social-democrat Gheorghe Sabău afirmă că PNL Arad nu se dezminte şi continuă să cultive toate obiceiurile proaste pe linie de opacitate administrativă faţă de arădeni.

După ce conducerea CJA a ignorat în mod intenţionat iniţiativa celor de la PSD de constituire a unei comisii de anchetă privind implementarea proiectului de management integrat al deşeurilor la nivel judeţean, acum, după introducerea tardivă a proiectului pe ordinea de zi, consilierii liberali s-au opus la vot în această privinţă, spune Sabău.

„Întrebam public acum o săptămână, cine se teme de aflarea adevărului în privinţa ADI Deşeuri ? Răspunsul l-au dat chiar ei…. Cionca, Bîlcea şi slugile lor din Consiliul Judeţean. Oricum, PSD Arad rămâne constant în atitudinea sa de a vota şi promova toate iniţiativele şi proiectele care servesc interesului comunităţilor din Judeţul Arad. De aceea, astăzi în sedinţa de plen ne-am pronunţat la vot în favoarea unor puncte de pe ordinea de zi care aduc beneficii directe Aradului. Cel mai important de menţionat este chiar proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea DJ 709G, inclusiv pod Mureş, pentru funcţiunea de centură Est Arad, investiţie finanţată prin Programul Operațional Regional (POR). Sigur că am votat de asemenea sumele de bani alocate pentru modernizarea a 3 drumuri judeţene, în condiţiile în care am insistat în repetate rânduri asupra importanţei care trebuie acordată acestui sector. Nu în ultimul rând, am fost de acord cu trecerea unor parcele de teren din domeniul public al Municipiului Arad în domeniul public al Judeţului Arad, proiect benefic pentru secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean. Cetăţenii ştiu că Grupul PSD-ALDE din Consiliul Judeţean nu a făcut şi nu face opoziţie de dragul opoziţiei iar pe primul plan se găsesc întotdeauna proiectele de dezvoltare ale judeţului”, afirmă consilierul judeţean PSD Gheorghe Sabău.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.