Gheorghe Săplăcan: „PSD este consecvent: avem nevoie de impozite mici la Arad”!

Gheorghe Săplăcan: „PSD este consecvent: avem nevoie de impozite mici la Arad”!

La dezbaterea publică privind nivelul taxelor și impozitelor locale petru anul 2016, consilierii locali ai PSD au oferit argumente pentru nevoia de impozite mici în Arad.

„Am primit ieri în cadrul dezbaterii confirmare din partea directorului Neamţiu: scăderea cotelor de impozitare este permisă de noul Cod Fiscal. Cu alte cuvinte, Falcă ne-a mințit când a spus că este obligat de Lege să le mărească. Explicaţia din spatele minciunii primarului pentru aplicarea nivelului maxim la aproape toate aceste cote pe care vrea să le impună este simplă: prin reducerea fiscalității promovate de Cod se creează un gol de aproape 60 miliarde în buget. Acum putem discuta cu adevărat pe ce se duc banii arădenilor! Acest gol va fi folosit drept pretext pentru a tăia de la cetățeni, în loc de a stopa irosirea banilor spre clientela și investițiile dubioase!”, a declarat consilierul local Gheorghe Săplăcan.

„Am fost consecvenți cu ce a mai propus PSD și anume scăderea taxării, fie că a fost vorba de TVA sau acum de cotele de impozitare pentru 2016. Astfel, am adus amendamente pentru a duce la minim (0,08% respectiv 0,2%) cotele pe care Falcă vrea să le mărească (la 0,12% respectiv 1,3%). De asemenea, o bonificație de 10% este mai mult decât utilă pentru arădenii care au demonstrat că sunt buni platnici și ne putem mândri cu ei. Sperăm că și consilierii de la PNL își vor da seama că este în interesul cetățenilor și firmelor locale să aibă o impozitare mică, chiar dacă Falcă ar vrea să-și finanțeze în continuare propriile proiecte fantasmagorice de tipul piramidelor și fântânilor”, a concluzionat Gheorghe Săplăcan.

Loading...
 1. Cand PSD-ul cu Ponta al tau tovarase Saplacan introducea 33 de impozite noi nu aveai nevoie la Arad de impozite mici?

  Raspunde
  • Asta cu ~33 de impozite!~ am auzit-o doar la Falca. Daca il intrebi nu o sa stie sa ti le zica :))) Dar cand a fost vorba de TVA, s-au dat cu curu de pamant toti PNL-istii ca scad prea mult impozitele. HAHAHAHAA

   Raspunde
 2. pt aradeanul vesel 20 noiembrie, 2015, 8:21 pm

  Macar PSD-ul si-a dat seama in ceasul al 12-lea ca supraimpozitarea duce la subdezvoltare, as vrea ca si tu aradene plin de veselie sa stai un pic stramb si sa judeci drept …

  Raspunde
 3. psd-isti astia ar face orice numai sa castige alegerile urmatoare dar rezultatele guvernarii lor il vede toata lumea ,mai ales aradenii !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.