Premii tentante pentru femeile din business. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să CÂȘTIGI

Premii tentante pentru femeile din business. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să CÂȘTIGI

Patru premii, care însumează 200.000 de euro, sunt acordate de Uniunea Europeană femeilor inovative din afaceri, informează Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Potrivit acestuia, premiul întâi este în valoare de 100.000 de euro.

„Pentru a rămâne competitivă, Uniunea Europeană are nevoie de persoane inovative, creative, capabile să remodeleze mediul de afaceri. Numărul mare de doamne și domnișoare cu imaginație și talent, care dintr-un motiv anume nu consideră că business-ul ar fi o opțiune pentru ele, reprezintă un imens rezervor de potențial. De aceea este atât de importantă această competiție, care își propune să le pună în valoare”, a declarat Gheorghe Seculici.

Seculici

Potrivit acestuia, Uniunea Europeană dorește să exploreze potențialul neexplorat al cercetătoarelor, investitoarelor, al antreprenoarelor. Aplicațiile acestora pot fi depuse până în data de 3 noiembrie și trebuie să cuprindă o prezentare de cel mult 15 pagini.

Un premiu special va primi o antreprenoare în vârstă de cel mult 30 de ani. Participantele în cadrul competiției trebuie să fi fondat sau co-fondat afacerea lor înainte de 1 ianuarie 2015, iar cifra de afaceri a companiei să fi fost, în anii 2014 și 2015, de cel puțin 100.000 de euro.

Juriul va premia originalitatea proiectului, impactul economic, impactul social și rolul de lider al concurenței.

Aplicațiile pot fi depuse pe platforma: http://ec.europa.eu/research/innovation-union/index_en.cfm?section=women-innovators

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.