Gheorghe Seculici, reales președinte al CCIA Arad

Gheorghe Seculici, reales președinte al CCIA Arad

Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură a județului Arad, a fost reales luni, 26 martie 2018, în fruntea Camerei Comerţ, Industrie și Agricultură a județului Arad (CCIA Arad), cu majoritate de voturi, pentru un mandat de patru ani.

Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură a Județului Arad a ales organele de conducere ale CCIA pentru următorul mandat de 4 ani în prima ședință ordinară convocată de președintele Camerei. Aceasta a avut loc în Sala de Conferințe a Pavilionului A din cadrul Complexului EXPO ARAD.

Colegiul de Conducere al CCIA pentru mandatul 2018 – 2022 este compus din 11 membri, aleşi prin hotărârea Adunării Generale în condiţiile art. 21, alin. 5 din statutul CCIA Arad. În mandatul anterior Colegiul de Conducere a fost format din 9 membri, dar pentru acest mandat s-au înscris 11 persoane, toate fiind votate cu majoritate de voturi.

Componența nominală a Colegiului de Conducere al CCIA este următoarea:

  1. Seculici Gheorghe – Președinte
  2. Leucuta Gheorghe- Vicepreședinte
  3. Sperandio Roberto – Vicepreședinte
  4. Vilagos Liviu Gheorghe Ioan – membru

5 Ionescu Aurel – membru

  1. Stoica Ovidiu- Petru – membru
  2. Iuga Mihaela- Cristina – membru
  3. Suarasan Camelia – membru
  4. Ciul Tiberiu – Nicolae – membru
  5. Bohm Agneta Eva – membru
  6. Zelenak Cristian Valentin – membru

A fost aleasă și componența Comisiei de Cenzori, tot pentru un mandat de patru ani, respectând dispozițiile Statutului CCIA Arad. Comisia de Cenzori este organul de conducere care efectuează controlul financiar al Camerei și este formată din 3 membri, persoane cu studii superioare economice, din care cel puțin două au calificarea de expert contabil.

Cei trei membri ai Comisiei de Cenzori sunt următorii:

  1. Furdea Olga-Carmen
  2. Ciobanu Mariana
  3. Cacuci Mariana

Pe ordinea de zi a ședinței au fost propuse și aprobate următoarele puncte:

  1. Raport privind situația financiară a CCIA Arad pe anul 2017
  2. Prezentarea și aprobarea bilanțului și a Raportului de activitate al Colegiului de Conducere al CCIA Arad pentru anul 2017 și descărcarea de gestiune
  3. Prezentarea Raportului Cenzorilor și votul asupra acestuia, descărcarea de gestiune
  4. Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli ale CCIA Arad pe anul 2018 și prezentarea obiectivelor generale ale CCIA Arad
  5. Aprobarea nivelului cotizațiilor membrilor CCIA Arad pentru anul 2018
  6. Alegerea Organelor de Conducere ale CCIA Arad – Colegiu de Conducere și Președinte
  7. Diverse – suplimentarea O.Z. cu alegerea Comisiei de Cenzori.

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură a Județului Arad este organizație autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non-profit, cu personalitate juridică, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate, fiind organizată şi funcţionând Statutului propriu elaborat în baza Legii Camerelor de Comerț din Romania nr. 335/2007 și a dispozițiilor Statutului-Cadru al Camerelor Județene adoptat de Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României din data de 27.12.2007.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.