GHINION pentru un tânăr! A fost PRINS în timp ce FURA

GHINION pentru un tânăr! A fost PRINS în timp ce FURA

Într-o lume ideală şi corectă ar fi posibil să ne lăsăm obiecte de valoare nesupravegheate, fără frica unei eventuale dispariţii ale acestora, însă momentan, în ţara noastră, acest lucru rămâne o utopie.

Probabil din cauza vârstei şi a diverselor influenţe negative, un tânăr de doar 14 ani a vrut să fure o bicicletă aflată chiar pe un drum principal, din faţa unei instituţii bancare.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad: „Poliţiştii Secţiei nr.1 poliţie Vlaicu au depistat ieri în flagrant un băiat, în timp ce sustrăgea o bicicletă. În urma activităţilor de patrulare desfăşurate, poliţiştii au depistat ieri în flagrant, un băiat, de 14 ani, din Arad, în timp ce sustrăgea o bicicletă lăsată neasigurată, în faţa unei instituţii bancare situată pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu”.

Fapta nu a rămas fără consecinţe, iar prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 250 de lei, a fost recuperat. De asemenea, pe numele băiatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.