Ghinion sau neatenție?! Un bucătar-șef a fost UCIS de şarpele pe care îl prepara!

Ghinion sau neatenție?! Un bucătar-șef a fost UCIS de şarpele pe care îl prepara!

Ghinion sau neatenție?! Este întrebarea care stă pe buzele tuturor celor care au aflat despre sfârșitul tragic al unui bucătar-șef din China, care a murit într-un mod absolut bizar, în timp ce pregătea un meniu bazat pe carne de şarpe.

Incidentul a avut loc în provincia Foshan (Guangdong), din sudul Chinei unde bucătarul-şef Peng Fan pregătea o delicatesă rară, din carne de cobră. La 20 de minute după ce a decapitat reptila, bucătarul a vrut să arunce la gunoi capul acesteia, însă, în acel moment a fost mușcat de șarpele care nu murise încă.

Bucătarul a fost transportat de urgență la spital, însă, a murit înainte de a-i putea fi administrat antidotul.

„Este un caz extrem de neobişnuit, dar se pare că a fost doar un accident. El însuşi a pregătit şarpele, dar a avut ghinion. Nu s-a putut face nimic pentru a-l salva. Doar antiveninul ar fi putut ajuta, dar nu i-a fost administrat în timp util. A fost un tragic accident”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

Experții care studiază cobrele au declarat reporterilor că toate reptilele pot rămâne în viață timp de până la o oră după ce au pierdut părţi ale corpului sau chiar întregul corp.

„Este perfect posibil ca şarpele să fi fost încă viu când l-a muşcat”, a precizat Yang Hong-chang, un expert care a petrecut 40 de ani studiind cobrele.

Foto: dailymail.co.uk

  1. Dc ? un om intreg la cap sar pune in prima instanta sa gateasca un sarpe ( Prostie pura ) ! Nici gresala nici ghinion

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.