Gino Manzotti, ABANDONAT de colegii de la DJ Project. Ce s-a întâmplat!

Gino Manzotti, ABANDONAT de colegii de la DJ Project. Ce s-a întâmplat!

Gino Manzotti (FOTO stânga), liderul celebrei trupe DJ Project a intrat în vizorul DIICOT într-un dosar de proxenetism şi şantaj. Vedeta s-a prezentat, joi, în faţa procurorilor.

Colegii săi, Adela Popescu şi Max, au aflat vestea din presă şi au recunoscut că relaţiile dintre ei s-au răcit în ultima perioadă, iar concertele lor sunt tot mai puţine.

Sosit la audieri, Gino Manzotti a pledat nevinovat în faţa jurnaliştilor:

„O să vorbim despre noul meu single. Prietenul meu face prostii. E vorba de Paul (Mânzu – n.r.)… Nu ştiu nimic. Da, eu dau şi foarte mulţi bani la femei… Terminaţi cu prostiile!”

Contactat de ziarulring.ro, Max a declarat: „Am aflat din presă. N-am reuşit să vorbesc cu Gino. Ştiu doar că s-a dus la DIICOT. El, la fel ca mine şi toţi artiştii, ne punem târziu în pat şi ne trezim la fel de târziu. De trei ani m-am mutat de la Bucureşti, iar el stă în Timişoara. Ne vedem la concerte, în studio şi mai vorbim la telefon, dar nu prea stăm împreună. Mai mult nu ştiu”. La rândul ei, Adela Popescu s-a eschivat: „În ultima perioadă am avut foarte puţine concerte alături de DJ Project. În ultimul an m-am axat pe proiectele mele de teatru, muzică şi on-line. Nu comentez evenimente legate de vieţile celor cu care am avut colaborări muzicale sau profesionale”.

Manzotti va fi cercetat sub control judiciar într-un caz de prostituţie în care erau folosite eleve de liceu, oferite mai apoi pentru plăceri sexuale unor oameni cu prestanță, printre clienţi numărându-se un magistrat, un polițist, dar și celebrul artist.

Tinerele, cele mai multe minore, erau constrânse să intre în această rețea de prostituție. Erau racolate fie din cluburi, fie de pe Facebook, prin metoda „loverboy”, mai spun procurorii, apoi seduse de tineri care susțineau că s-au îndrăgostit de ele și filmate în timp ce întrețineau relații intime. Mai apoi, erau șantajate dacă nu se prostituau. Prețul unei partide varia între 200 și 600 de lei.

Potrivit procurorilor, printre cei care au apelat la serviciile tinerelor se află și un magistrat de la Judecătoria Timișoara. Acesta este bănuit că ar fi șantajat fetele și le-ar fi amenințat că, dacă nu îi cedează, filmările făcute cu ele pe ascuns vor ajunge la părinții lor.

Sursa: ziarulring.ro

  1. dj manzotti asta este un pedofil si trebuie sa faca puscarie vre-o 10 ani pentru asta .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.