Glad Varga NU a fost INCOMPATIBIL. Ce spune decizia ANI

Glad Varga NU a fost INCOMPATIBIL. Ce spune decizia ANI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a decis că fostul consilier local municipal Glad Varga nu s-a aflat în situație de incompatibililitate sau conflict de interese. Decizia a fost luată zilele trecute, în urma verificărilor efectuate.

„După mai bine de un an de zile, în care ANI a solicitat documente de la Primăria Municipiului Arad, Administrația Județeană a Finanțelor Publice, Registrul Comerțului, Judecătoria Arad dar și de la mai multe organizații nonguvernamentale, s-a ajuns la concluzia că nu am a fost nici o zi în situație de incompatibilitate sau conflict de interese. Mă bucură decizia ANI, dar pot să vă spun că eu unul, după ce mi-am dat demisia din CLM, am continuat proiectele destinate comunităţii arădene. Faptul că am renunţat la demnitatea publică nu m-a împiedicat să-mi continui proiectele începute, proiecte pe care, de altfel, le voi continua în perioada următoare”, a declarat Glad Varga.

Iată decizia ANI:

ANI 1 ANI 2 ANI 3 ANI 4 ANI 5 ANI 6 ANI 7

  1. GLAD un infatuat si atit.NU te votam….

    Raspunde
  2. Ba ce moaca de bou are!

    Raspunde
  3. Cred ca sunteti invidiosi pe un tanar inteligent,capabil,cu viziune si cu vointa de a face ceva pentru Arad,pentru Romania.Decat sa jigniti,mai bine dati dovada ca sunteti mai buni decat el.

    Raspunde
  4. Mai Varga cine te crezi ca te dai asa mare?Fao la tine acasa.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.