UPDATE/ Glad Varga şi-a anunţat DEMISIA din Consiliul Local Municipal

UPDATE/ Glad Varga şi-a anunţat DEMISIA din Consiliul Local Municipal

Consilierul local Glad Varga şi-a anunţat, astăzi, demisia din Consiliul Local Municipal Arad.

Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PDL Arad.

Glad Varga a fost ales consilier local la alegerile din 2012, pe listele Mişcării Creştin Liberale – din care a făcut parte şi PDL. El a reprezentat, chipurile, „societatea civilă” – o găselniţă a PDL pentru a contracara adevărata societate civilă din Arad, ostilă Partidului Democrat Liberal.

„Consider că, încă de la începutul mandatului meu de ales local, mi-am desfășurat activitatea în mod proactiv și cu bună credință, preocupat de problemele comunității și cetățenilor Municipiului Arad și de soluționarea acestora, susținând marile proiecte de dezvoltare ale orașului realizate cu fonduri europene și îmbunătățirea activității executivului local în sensul creșterii eficienței și profesionalismului serviciilor în interesul cetățeanului, asigurarea transparenței și a unei mai bune comunicări publice. Mi-am desfășurat activitatea în slujba celor care m-au ales, cu bună credință și consider că în acești doi ani am contribuit la dezvoltarea municipiului Arad. Am fost ales în Consiliul Local împreună cu colegii din Partidul Democrat-Liberal, dar în urma unui proiect promovat de primarul Gheorghe Falcă, intitulat «Trei pentru Arad», prin care am reprezentat societatea civilă. De aceea, mă simt dator să mulțumesc deopotrivă colegilor mei din Partidul Democrat-Liberal și partenerilor din societatea civilă, ONG-uri și asociații socio-profesionale”, a declarat Glad Varga.

  1. Trist foarte trist,cred ca viața nu mai are rost, cred că nici consiliul municipal nu mai are rost nimic nu mai are rost fata el (viața e pustiu)

    Raspunde
  2. Un gunoi mai putin

    Raspunde
  3. cu sau fara el Falca tot atatea hartii igienice o sa aiba in Consiliul local

    Raspunde
  4. Prin cei trei Falca si-a consolidat o majoritate in CLM.Acum dupa fuziunea cu liberalii acesti oameni vor deveni ce au fost.Numere.

    Raspunde
  5. Se poate si mai rau. In locul lui Varga va intra celebra prelucratoare prin aschiere, Adriana Chirilov!

    Raspunde
  6. Deci va veni o posibila puscariasa aschiata de etnie roma….Oare chiar s-a uitat ca era sa o lege politia la zona libera pe Chirilov ?????

    Raspunde
  7. „listele Mişcării Creştin Liberale – din care a făcut parte şi PDL„ ALO presaa?!?! A facut parte DOAR PDL! Ati demonstrat ca n-ati vazut lista de pe buletinul de vot, rusinica.

    Raspunde
  8. ce declaratie superficiala si complet la misto, baiatul asta e victima intrigilor si cariera lui politica e la final. cine mai voteaza un asemenea personaj care la jumate de mandat abandoneaza?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.