Glasspandoor se deschide şi la Sebiş. Când? Duminică, 11 aprilie

Glasspandoor se deschide şi la Sebiş. Când? Duminică, 11 aprilie

Dupa ultima deschidere a showroom-ului si depozitului din Cluj Napoca de pe 21 martie, a venit si randul sebisenilor sa se bucure de calitatea produselor oferite de Glasspandoor.


„Prin deschiderea punctului de lucru din Orasul Sebis ne propunem sa oferim potentialilor clienti din zona de Nord-Est a judetului Arad accesibilitate la produsele noastre de tamplarie din pvc accesorizate cu sticla termopan, marca Kirchberger, un brand care ofera doar produse de calitate germana, la produsele din lemn stratificat, si aici ne referim la usile pentru interior, dar si la parchetul laminat Egger, un parchet cu renume, un brand de inalta calitate cu bazele in Austria. Desi toate produsele de bricolaj au simtit o crestere substantiala a pretului in acest inceput de an 2021 noi am decis sa tinem fortat preturile fara majorari cu riscul obtinerii unei marje de profit mai mica. De ce? Pentru ca ne dorim sa oferim valoare clientilor, ne dorim ca acestia sa aiba acces la produsele noastre si sa fim prioritatea lor numarul unu cand vine vorba de achizitii pentru casa, de investitii pentru caminul lor.In final, nu ascundem faptul ca decizia de a deschide un punct de lucru in orasul Sebis a fost influentata pozitiv si de administrarea foarte buna a orasului, un oras in care tinerii casatoriti au foarte multe posibilitati de dezvoltare, care raman si isi construiesc, investesc in casele lor in acest frumos oras” – ne-au declarat cei din conducerea Glasspandoor.

Asadar, duminica, 11 aprilie, ora 10, strada Păcii, nr. 63, Sebis, se deschide cel mai nou magazin Glasspandoor. Un lucru foarte important: În ziua deschiderii reducerile vor fi foarte mari!

Regulamentul campaniei de deschidere poate fi accesat printr-un click aici – https://glasspandoor.ro/regulament-de-organizare-campanie-deschidere-showroom-si-depozit-sebis/.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.