GRĂDINIȚA „Little Star” din Arad a sărbătorit 8 MARTIE într-un mod INEDIT: O LECȚIE DESCHISĂ oferită MAMELOR (GALERIE FOTO + VIDEO)

GRĂDINIȚA „Little Star” din Arad a sărbătorit 8 MARTIE într-un mod INEDIT: O LECȚIE DESCHISĂ oferită MAMELOR (GALERIE FOTO + VIDEO)

Grădinița „Little Star” din Arad a sărbătorit 8 Martie într-un mod inedit, oferind mamelor o lecție deschisă.

Ideea susținerii unei lecții deschise a pornit din inițiativa cadrelor didactice ale grădinței de a încuraja comunicarea, de a stabili o relație apropiată, deschisă cu părinții. Astfel, la începutul anului preșcolar, acestea au înmânat părinților un chestionar, iar una dintre întrebările puse se referea la modalitatea propusă pentru dezvoltarea unei relații strânse între instituție și părinți, dar și de apropiere și cunoaștere între părinți și copii. Nu de puține ori, părinții sunt surprinși să audă că odraslele lor au un comportament diferit în colectivitate. O majoritate covărșitoare a părinților a ales, dintre opțiunile prezentate, asistarea la o lecție deschisă.

Codruța Burnaz – Profesor educator – Grădinița „Little Star”

Pe lângă poeziile și cântecele bine-cunoscute interpretate, în cadrul lecției, au existat câteva momente extrem de emoționante, dintre care amintim: un joc tactil de identificare a mamei, dintr-un grup, cu ochii închiși; pronația copilului și a mamei pe aceeași coală de hârtie; realizarea a unui magnet reprezentând o fotografie înramată și decorată manual -„Mama și puiul său”.

Atmosfera a fost una relaxată, plăcută, dar și copleșitoare.

Vă lăsăm în compania imaginilor foto și video care redau bucuria celor mici, a mămicilor, dar și mândria cadrelor didactice:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.