Grupul susținătorilor lui Călin Bibarț, tot mai numeros. Cine îl susține pentru a candida la Primărie (UPDATE)

Grupul susținătorilor lui Călin Bibarț, tot mai numeros. Cine îl susține pentru a candida la Primărie (UPDATE)

Călin Bibarț, primarul interimar al Aradului, are numeroși susținători în ceea ce privește o eventuală candidatură la funcția de primar la alegerile locale de anul acesta.

Aceștia s-au organizat pe Facebook, în „GRUPUL SUSȚINĂTORILOR LUI CĂLIN BIBARȚ PENTRU PRIMĂRIA ARAD”, care numără deja peste 1000 de membri.

Din grup fac parte destule persoane publice din Arad, inculsiv politicieni de la alte partide decât PNL (din care face parte Călin Bibarț).

Grupul promovează imaginea lui Bibarț în perspectiva candidaturii acestuia la funcția de primar, lucru despre care se vorbește în târg, însă neasumat niciodată de primarul interimar, care lasă doar loc de interpretări.

De remarcat, că PNL Arad l-a desemnat pe Sergiu Bîlcea ca și candidat la funcția de primar, dar decizia finală în ceea ce privește stabilirea candidatului va fi luată de conducerea centrală a partidului.

UPDATE: Bîlcea, validat de BPN

Candidatura lui Sergiu Bîlcea la funcția de primar a fost validată, astăzi, în Biroul Politic Național al PNL, alături de cea a lui Iustin Cionca la președinția Consiliului Județean.

 

 

  1. Calinutule , mare grija la Budhighoaia janin, sau ai devenit mai curajos in ultima perioada ?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.