Gunoiul din Arad „pe masa” ANRSC

Gunoiul din Arad „pe masa” ANRSC

Președintele USR Arad, Vlad Botoș, s-a alăturat demersului început de deputatul Sergiu Cosmin Vlad și a depus o sesizare la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), cu subiectul ,,Prea mult gunoi pe străzile Aradului”.

„Situația începe să devină din ce în ce mai mizeră (la propriu) pe străzile Aradului. Nu putem asista neputicioși la această problemă, iar soluția nu prea apare de la factorii de decizie din Primărie…Nu mai putem suporta ca Aradul să devină un oraș, din ce în ce mai TRIST și MIZER. USR Arad s-a alăturat demersului început de deputatul Sergiu Cosmin Vlad și vă îndemnăm să depuneți și voi astfel de sesizări”, a scris Vlad Botoș pe pagina sa de Facebook.

USR Arad îi încurajează pe cei care observă gunoaie în zonele publice ale municipiului Arad (străzi, scuaruri, parcuri, cimitire, etc) și doresc să se implice, să le fotografieze și să trimită o sesizare autorității naționale competente: Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC). Un formular de reclamație se găsește la adresa: goo.gl/m4aKMC. Textul formularului se copiază în corpul unui e-mail și se completează cu datele relevante ale reclamantului (nume, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, telefon). De asemenea, va trebui să menționați locul și data la care au fost făcute fotografiile, pe care le veți atașa mesajului. Acesta trebuie expediat la adresa de e-mail: petitii@anrsc.ro. De asemenea, petiția mai poate fi înaintată și prin completarea unui formular cu datele personale, textul și fotografiile, la adresa: http://www.anrsc.ro/petitii/.

Foto: Dascăl Silviu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.