Guvernul a ABROGAT Ordonanța de Urgență care a scos lumea „în stradă”

Guvernul a ABROGAT Ordonanța de Urgență care a scos lumea „în stradă”

Ordonanţa de Urgenţă nr. 13/2017 a fost abrogată în totalitatea ei, printr-o altă ordonanţă adoptată în şedinţa de Guvern de astăzi, anunţă Realitatea TV.

Potrivit postului TV, după cinci zile în care sute de mii de oameni au protestat în stradă, Ordonanţa de Urgenţă pentru Modificarea Codurilor Penale a fost abrogată în şedinţa de Guvern.

Totodată, a fost aprobat şi memorandumul prin care sunt declasificate stenogramele şedinţelor de Guvern prin care au fost modificate codurile în anul 2016 şi 2017.

Sursa: Realitatea TV

  1. Am votat degeaba 5 februarie, 2017, 5:47 pm

    Neica nimeni Grindeanu ești un papițoi! Când ai fost mai prost: când ai trecut ordonanța sau acum când ai abrogat-o? Ce ați făcut voi acuma echivalează cu pactul de coabitare pe care l-a semnat Ponta în 2012 cu Base când aproape 70% din cetățeni l-au votat în detrimentul lui Base, dar Ponta a preferat sa- l legitimeze în loc sa aibă curaj și sa guverneze constituțional pentru romani! La fel și acum Iohannis a luat bătaie la alegeri cu PNL și Cioloș, iar voi PSD ați cedat deși și el avea toate pârghiile constituționale sa va atace legal și nu prin participarea la proteste! Ați dovedit ca doar gura este de voi ca ordinele vin din alta parte!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.