Mai multe articole din rubrica "" ↑

„Guvernul Cîțu fură banii arădenilor și lasă Colegiul Național Ghiba Birta fără fonduri pentru reabilitare”

„Guvernul Cîțu fură banii arădenilor și lasă Colegiul Național Ghiba Birta fără fonduri pentru reabilitare”

Csilla Aur, consilier local municipal social – democrat, afirmă că Guvernul Cîțu fură banii arădenilor și lasă Colegiul Național Ghiba Birta fără fonduri pentru reabilitare.

Nu credeam că voi fi vreodată martora unei asemenea mârșavii, în care să fiu obligată de circumstanțe, ca în calitate de consilier local municipal să votez alocarea a peste un milion de lei, din banii arădenilor, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare la Colegiul Național Ghiba Birta. Fonduri de care Guvernul Cîțu a privat Aradul prin stoparea programului de finanțare PNDL. Pe undeva e ridicol pentru că proiectul în sine a constituit vârful propagandei demagogice a lui Falcă, Cionca și Bîlcea. Sigur că știau din capul locului ce va face cel pe care îl susțin cu atâta vervă să devină președintele PNL. Adică îi va lăsa pe copii de izbeliște cu schela la ușă în timp ce banii României dispar într-o eternă gaură neagră”, a declarat Csilla Aur.

Potrivit acesteia, „nesinceritatea liberalilor e totală pentru că fondurile au fost inițial alocate de Guvernul PSD, prin programul PNDL, în timpul ciclului de guvernare social-democrat. Asta nu l-a împiedicat pe Falcă, ca un demagog total ce este, să își aroge meritul. Acum Guvernul său PNL sistează finanțarea și se iau bani de la gura arădenilor pentru a cârpi propria mizerie liberală. Și de data asta tot Fifor și PSD sunt de vină?” .

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.