Guvernul instituie, oficial, SEGREGAȚIA SANITARĂ: Persoanele care au făcut Covid-19 NU SUNT ACCEPTATE la EVENIMENTE decât cu TEST sau VACCIN

Guvernul instituie, oficial, SEGREGAȚIA SANITARĂ: Persoanele care au făcut Covid-19 NU SUNT ACCEPTATE la EVENIMENTE decât cu TEST sau VACCIN

Persoanele care au avut Covid-19 nu beneficiază de aceleași drepturi precum persoanele vaccinate. Nu sunt scutite de carantină și nu au acces la evenimente publice decât cu test sau dovada vaccinării, potrivit unui anunț făcut, vineri seara, de secretarul de stat Raed Arafat.

Evenimentele care vor avea loc cu public sunt deschise doar persoanelor vaccinate sau celor care fac un test anti – Covid-19, fiind eliminată posibilitatea de a da acces și persoanelor care au trecut prin boală, a anunțat aseară secretarul de stat Raed Arafat, după ce guvernul a adoptat hotărârea prin care intră în vigoare, de astăzi, o serie de măsuri de relaxare, scrie Digi 24.

De asemenea, persoanele care au trecut prin boală nu mai sunt scutite de carantină dacă revin în țară din țări plasate de România pe lista galbenă sau roșie.

Nu mai e valabil aspectul că dacă am fost bolnav prezint hârtie că am fost bolnav. O să observaţi că am scos această posibilitate şi sunt două posibilităţi: vaccin sau test”, a spus Raed Arafat.

Astfel, cei care au făcut Covid-19 vor fi nevoiți să scoată bani din buzunar pentru a se testa ori de câte ori doresc să participe la un eveniment, sau au varianta vaccinării. Măsură este considerată discriminatorie de cei care au trecut prin boală, au suferit, iar acum se trezesc și cu banii luați.

Sursa: Digi 24
Foto: Imagine de Bastian Riccardi de la Pixabay

  1. Abuziv a fost tot inclusiv purtatul mastii ca sa faca unii bani.

    Raspunde
  2. […] post Guvernul instituie, oficial, SEGREGAȚIA SANITARĂ: Persoanele care au făcut Covid-19 NU SUNT ACCEP… appeared first on […]

    Raspunde
  3. Bataie de joc ce se intampla!!

    Raspunde
  4. DICTATURA SANITARA…..dar mai rau sa nu fie….

    Raspunde
  5. Dar segregatia fumatorilor nu este tot un Apartheid?
    De fapt se vrea ca statul sa le plateasca testele celor care nu se vaccineaza, ca altfel cer dreptul sa ne contamineze sub protectia impotriva segregarii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.