Guvernul investeşte 21,2 milioane de lei într-un bazin de polo, la Arad. Află CÂND va fi gata

Guvernul investeşte 21,2 milioane de lei într-un bazin de polo, la Arad. Află CÂND va fi gata

Aradul va beneficia de finanțare guvernamentală pentru construirea unui bazin de polo în Subcetate, prin intermediul Ministerelor Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și al Tineretului și Sportului, a anunţat deputatul Dorel Căprar.

„Este o investiție mai mult decât binevenită pentru arădeni, care va umple un gol în infrastructura sportivă a municipiului și județului Arad. Prin construirea acestui bazin se vor crea condiții pentru a sprijini atât sportul de performanță, dimensiunile acestuia vor permite organizarea unor meciuri și competiții internaționale de polo, cât și sportul de masă prin faptul că arădenii vor avea încă un loc unde să practice înotul în condiții foarte bune. De altfel, acest bazin împreună cu alte obiective similare ce vor fi construite în țară, fie că sunt bazine olimpice de înot, săli de sport sau stadioane, sunt părți componente ale strategiei de dezvoltare a infrastructurii sportive promovată de ministrul Gabriela Szabo și sprijinită de Guvern”, a declarat Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad.

„Mă bucur că Guvernul condus de Premierul Victor Ponta demonstrează încă o dată că tratează cetățenii în mod egal, indiferent de culoarea politică a administrației locale, în contextul unui buget solid care asigură dreptate socială, permițând totodată realizarea unor investiții de infrastructură importante”, a mai declarat Căprar.

Bazinul de polo va beneficia de o investiție totală de 21,2 milioane de lei, termenul de finalizare fiind fixat pentru anul viitor. Dimensiunile bazinului vor fi de 33/25 de metri, cu o adâncime de 2,3 metri și o capacitate de minim 800 de locuri pe scaune.

Foto: Wikimedia.org

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.