Guvernul are PROBLEME MAJORE la alocarea FONDURILOR: Au dat de trei ori MAI PUȚIN decât au PROMIS

Guvernul are PROBLEME MAJORE la alocarea FONDURILOR: Au dat de trei ori MAI PUȚIN decât au PROMIS

Au decis să dea de trei ori mai puțin decât au promis. După nenumăratele controverse legate de împărțirea fondurilor conform programului PSD, Guvernul are deja probleme majore la alocarea lor.

Conform Profit.ro, după numirea ca secretar de stat la Turism a unei funcționare din Parlament, noul Guvern a alocat de 3 ori mai puțin decât a promis PSD în programul de guvernare.

Turoperatori erau în culmea fericirii când au văzut în programul de guvernare al PSD un buget de promovare turistică de 280 de milioane de lei pe 4 ani, respectiv 15,5 milioane de euro pe an. Acum, „au rămas cu buza umflată“ după ce s-au trezit cu un buget de promovare pentru 2017 de trei ori mai mic decât se așteptau.

„Avem nevoie de promovare puternică în presa internațională, în tour, liderii profesioniști din toate țările și în personalitățile asociative. Cel mai mult mă deranjează că nu există un concept coerent cu priorități evidente care să fie perpetue pentru incoming. Acest concept l-ar respecta toată lumea și ar lupta pentru el. În structura actuală de conducere a mentalității de conducere a turismului, lipsa unei idei foarte clare despre ce vrem de la turism este mai păguboasă decât un buget mic”, a declarat, pentru Profit.ro, Gheorghe Fodoreanu, proprietarul Invitation Travel, una dintre cele mai importante firme de incoming din România.

Sursa: Profit.ro

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.