HACKERII ruși au SPART baza de date WADA: Surorile Williams și Simone Biles DOPATE la Jocurile Olimpice

HACKERII ruși au SPART baza de date WADA: Surorile Williams și Simone Biles DOPATE la Jocurile Olimpice

WADA a confirmat că un grup de hackeri au spart baza de date medicale a forului internațional. În baza de date se află detalii despre sportivii care au excepție de la a folosi anumite tipuri de medicamente în timpul concursurilor.

„WADA regretă profundă această situație și este foarte conștientă de amenințarea pe care o reprezintă pentru sportivii ale căror informații confidențiale au fost divulgate prin acest act criminal”, a declarat Olivier Niggli, director general WADA, pe site-ul oficial.

Conform informațiilor postate de hackeri, Serena Wiliams a luat oxicodonă, hidromorfonă, prednison și metilprednisolonă în anii 2010, 2014 și 2015, iar Simone Biles, multipla campioană olimpică la gimnastică, ar fi folosit certificate medicale false în august 2016 pentru a putea trece peste controlul antidoping de la Jocurile Olimpice.

În perioada în care este acuzată că a folosit substanțe interzise, Serena a câștigat 6 turnee de Grand Slam. Documentele nu au dezvăluit diagnosticul sportivelor, care ar fi justificat să administrarea acestor substanțe.

cslutcgwyaabyho

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.