„Hai la măturițe!” Bătrânul de 92 de ani îndrăgit de toți arădenii

„Hai la măturițe!” Bătrânul de 92 de ani îndrăgit de toți arădenii

„Hai la măturițe!” – așa îi întâmpină pe arădeni bătrânelul simpatic, care nu se plânge nici de caniculă, nici de frig, iar zâmbetul nu-i trădează vârsta.

Pojega Spiridon are 92 de ani și vinde măturițe făcute de el. Este un personaj deja cunoscut în Arad, iar noi am vrut să-i aflăm povestea.

„Pojega Spiridon mă cheamă și am 92 de ani! Am început cu măturițele de pe vremea lui Ceaușescu, când am semănat prima sămânță. Am primit și tractor gratuit! Eram cinci frați, ei aveau plug și boi, numai eu aveam tractor. Eu sunt bihorean, am avut trei copii, doi sunt morți, o fată și un băiat, au lucrat la Libertatea. Mai am un singur copil acum”, ne-a spus bătrânul.

L-am întrebat unde îl poate găsi lumea ca să-i cumpere măturițele, iar el ne-a spuspe aici, pe centru, oriunde în Arad”.

  1. Este un om deosebit si eu am cumpărat de la dânsul și sunt chiar foarte bune Mulțumim Nenea!Sa îți dea Dumnezeu sănătate putere si sa trăiești multi aniiii!

    Raspunde
  2. buna si eu am cumparat o maturita iar copilasul meu i a dat banuti in Numrle Domnului ,nu m am putut opri din plans cum acest bunic a ridicat mainile spre Cer a multumit Domnului si ne a rugat pe sanatate .
    Domnul sa l binecuvanteze

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.