UPDATE/ Hai la o PIZZA! Încasările vor ajunge la Andrei, tânărul care are nevoie de A TREIA OPERAȚIE în lupta sa cu o TUMOARE PE CREIER

UPDATE/ Hai la o PIZZA! Încasările vor ajunge la Andrei, tânărul care are nevoie de A TREIA OPERAȚIE în lupta sa cu o TUMOARE PE CREIER

Cazul lui Andrei, un arădean de numai 29 de ani, este deja cunoscut în orașul nostru. Tânărul a trecut prin clipe foarte dificile, după ce a fost diagnosticat cu o tumoră cordom la baza craniului și a suferit două intervenții chirurgicale în Germania.

Din păcate, pentru a înlătura complet tumora este nevoie și de a treia intervenție, care va avea loc tot la o clinică din Germania. Costurile sunt enorme, iar Andrei are nevoie de ajutorul nostru pentru a aduna cei 26.570 de euro necesari pentru operația din 27 februarie 2018.

Printre persoanele care i-au venit în ajutor sunt și cei de la Restaurantul „Noi” care au organizat un eveniment caritabil pentru Andrei. „Mănâncă pizza pentru Andrei” se numește evenimentul și va avea loc duminică, 11 februarie.

„Toate încasările provenite din pizza, la sfârşitul zilei, vor merge către el. Iar dacă nu ai poftă de pizza, poţi veni să savurezi orice altceva şi-ţi poţi aduce contribuţia în urna pentru donaţii”, spun organizatorii.

Așadar, haideți să îi fim alături lui Andrei pentru a trece cu bine și de a treia operație și pentru a se putea bucura de viață și de sănătate! Cine dorește, poate să îl susțină financiar și prin donații direct în contul bancar:

Mai multe informații despre eveniment se pot găsi aici: https://www.facebook.com/events/2011680215771462/

UPDATE/ Evenimentul a fost un succes!

În urma încasărilor din pizza s-a strâns suma de 3 114 Lei (aproximativ un număr de 130 de Pizza), iar în urna pentru donații, până acum, s-au adunat 1 795 de lei. Toți banii au ajuns la Andrei, iar cine mai dorește să îl ajute o poate face la urna din Restaurantul Noi sau în contul său bancar.

 

 

  1. O initiativa laudabila. Felicitari! Curtea Veche, Art, Picasso nimic??

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.