Haine și parfumuri „de firmă” CONFISCATE la Arad

Haine și parfumuri „de firmă” CONFISCATE la Arad

Jandarmii au depistat la sfârșitul săptămânii trecute, în Piața Obor, două persoane care comercializau produse de îmbrăcăminte, marochinărie, accesorii de modă și  parfumuri inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute.

„Întrucât a existat suspiciunea că toate produsele sunt contrafăcute și având în vedere faptul că, «punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare», constituie infracțiune, conform prevederilor Legii nr. 84/1998 (republicată), privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au  întocmit pe numele celor două persoane, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală iar produsele au fost ridicate în vederea confiscării”, a declarat plt. adj.  Dan Monoranu, de la biroul Informare, relații publice și cu publicul al Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

De remarcat, că jandarmii arădeni au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe acțiuni de prevenire și combatere a fenomenului infracțional și contravențional, în mai multe zone din municipiul și județul Arad. În acest context au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.300 de lei și au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de peste 10.000 de lei.

În perioada următoare, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad va adopta un set de măsuri și acțiuni specifice pentru siguranța cetățeanului, urmărindu-se prevenirea și combaterea faptelor antisociale  și a celor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.