HALUCINANT! Au MINȚIT la graniță pentru a scăpa de CARANTINĂ, dar au fost PRINȘI de OAMENII LEGII

HALUCINANT! Au MINȚIT la graniță pentru a scăpa de CARANTINĂ, dar au fost PRINȘI de OAMENII LEGII

Autoritățile au dat astăzi publicității un exemplu cât se poate de grăitor în ceea ce privește comportamentul iresponsabil și periculos al unor români care se întorc din străinătate în contextul pandemiei de coronavirus.

Aceștia mint la graniță că nu provin din „zonele roșii”, pentru a scăpa de carantină. Astfel, ajung la izolare la domiciliu, care s-a dovit deja că nu este respectată, prefațând o explozie de îmbolnăvire cu coronavirusul SARS-CoV-2 în România.

Dar, iată ce transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad: „În cursul zilei de vineri, 20 martie 2020, un echipaj mixt format din reprezentanți ai Inspectoratelor Județene de Poliție, respectiv Jandarmi, a depistat trecând liber din zona de frontieră spre autostrada A 1 (punctul de trecere a frontierei Nădlac II) un autoturism înmatriculat în Italia. Autovehiculul a fost oprit, în acesta aflându-se două persoane adulte și un minor, domiciliate în județul Ialomița. Cele două persoane adulte au declarat că vin din Germania, însă, în urma verificărilor efectuate în autoturism s-au găsit produse cu etichete de origine italiană și bonuri fiscale de dată recentă având aceeași proveniență. Confruntați cu acest aspect, ocupanții autoturismului au recunoscut că vin din Italia – regiunea Bologna – și că nu au declarat adevărul la completarea chestionarului aplicat de medicii Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, imediat după trecerea frontierei de stat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de fals în declarații. Ulterior efectuării acestor proceduri legale, cele trei persoane au plecat spre un centru de carantină din județul de domiciliu, însoțite de echipaje ale poliției și jandarmeriei”.

Foto: Arhiva

  1. Vedeti ca pe Aradon au aparut comentarii ca se da spaga 500 euro la vamesi pentru a trece liber ocolind carantina! Cunoscand caracterul si lacomia vamesilor, este posibil sa profite de aceasta situatie pentru a-si mai ridica o vila! Dumnezeu sa fie cu noi!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.