HALUCINANT: Ca să primească interdicţie într-un birt, un arădean a spart televizorul localului

HALUCINANT: Ca să primească interdicţie într-un birt, un arădean a spart televizorul localului

Un arădean a spart televizorul dintr-un local, cu intenţia clară de a primi „interdicţie” de a mai călca prin locul respectiv.

Întâmplarea, de domeniul absurdului, halucinantă de-a dreptul, a fost povestită cu umor de reprezentanţii Jandarmeriei, cei care l-au depistat şi sancţionat pe făptaş.

Luaţi şi vă minunaţi:

„Astăzi am trăit o experiență mai altfel decât suntem noi obișnuiți!
Pe la orele amiezii, am fost solicitați să intervenim la un local din municipiul Arad, unde un bărbat a spart un televizor.
Nimic deosebit până aici.
Am ajuns la fața locului și am fost întâmpinați de cel care a făcut apelul la 112 și ne-a spus, cităm: <un client mai vechi al localului, mi-a cerut câteva beri și m-a întrebat ce trebuie să facă să primească interdicție în local. Nu l-am băgat în seamă dar după câteva minute a aruncat cu o sticlă de bere în televizor și l-a spart, după care s-a făcut nevăzut>.
A vrut interdicție și a spart televizorul pentru asta? Ne-am mirat, ce-i drept. O fi din cauza caniculei, am încercat noi să ne explicăm gestul tânărului.
În cele din urmă l-am identificat pe autor și am întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.
Recomandăm celor care se știu cu astfel de reacții să nu stea în soare și să consume multe lichide, de preferat apă”, arată Jandarmeria Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.