HALUCINANT. Ce s-a ÎNTÂMPLAT cu unele buletine de vot astfel încât voturile lui Fifor au ajuns la … Bibarț

HALUCINANT. Ce s-a ÎNTÂMPLAT cu unele buletine de vot astfel încât voturile lui Fifor au ajuns la … Bibarț

Senatorul Mihai Fifor, președintele PSD Arad și candidat al social-democraților la funcția de primar al Aradului, a dezvăluit o anomalie în ceea ce privește votul acordat candidaților, care din cauza calității slabe a hârtiei buletinelor de vot și a tușului puternic a ajuns la cu totul altcineva decât persoana votată. Sau, probabil, a dus la anularea buletinelor de vot.

Astfel, Fifor probează cu imagini cum un vot acordat lui, din cauza tușului prea puternic, a ajuns să se vadă pe cealaltă parte a buletinului de vot, în căsuța lui Călin Bibarț! Cu alte cuvinte, dacă la verificarea buletinelor membrii secțiilor de votare nu au fost foarte atenți au contabilizat votul în dreptul candidatului Călin Bibarț. „Când tușul trece prin hârtie… atunci 10 devine 1. O poză cât o mie de cuvinte”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Și, afirmă senatorul, a fost vorba despre foarte multe asemenea voturi. „45 de voturi numai într-o secție”, a spus Mihai Fifor, pe rețeaua de socializare.

https://www.facebook.com/mfifor/posts/3647507151955547

Mergând pe aceeași logică, este posibil și ca unele voturi acordate lui Bibarț să se fi dus la Fifor, însă este puțin probabil ca membrii secțiilor de votare să le fi contabilizat în dreptul candidatului social-democrat, luând de bună ștampila aplicată la poziția 1, pe prima pagină a buletinului.

 

  1. da sigur ca da, de aia ati pierdut alegerile. hai sictir

    Raspunde
  2. ce prostii sunt astea? asumati-va catastrofa si gata! sau lasati-i pe altii daca nu sunteti in stare!!

    Raspunde
  3. Vai vai ce va victimizati acum ca au votat cu voi dar au ajuns voturili la Bibart. Fiti barbati vedeti unde ati gresit si mergeti mai departe. Daca nu puteti lasati pe altii. Pistru Scheau abia asteapta 😉

    Raspunde
  4. Vai ce motiv pentru care nu a-ti cistigat ,eu asteptam ca inpreuna cu Tripa sa va dati demisia voi nu intelegeti ca oameni chiar din PSD sau saturat de rinjetul vostru asteptam o sedinta in care sa veniti cu demisiile in mina .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.