HALUCINANT! Ce SOLUȚIE a găsit Primăria pentru a menține „TERASELE” pe trotuare

HALUCINANT! Ce SOLUȚIE a găsit Primăria pentru a menține „TERASELE” pe trotuare

Preocupat de soarta proprietarilor de terase din municipiul Arad, primarul Călin Bibarț a gândit câteva soluții care să răspundă interesului cetățenilor de a petrece timpul liber în spații deschise și  în egală măsură să ofere o gură de oxigen agenților economici, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad, ca urmare a deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de a desființa terasele de pe trotuare.

„Am luat cunoștință de decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.  În consecință, venim în sprijinul comercianților și le oferim posibilitatea ca în locul teraselor să amplaseze GRATUIT măsuțe cu umbreluțe. Astfel, oferim arădenilor posibilitatea de a petrece momente speciale în aer liber, fără a le fi pusă în pericol sănătatea, iar comercianților le întindem o mână de ajutor scutindu-i de costuri suplimentare. Mai mult decât atât propun pietonalizarea a altor câteva străduțe din municipiu după modelul străzii 1 Decembrie, care s-a dovedit de un real succes. Aștept cu deosebit interes propunerile arădenilor cu privire la străzile care ar putea deveni pietonale, puse în valoare cu ajutorul iluminatului ambiental. În pofida măsurilor de distanțare socială impuse de starea de alertă, continuăm să fim alături de oameni, de dorințele lor și să-i ferim pe cât posibil de impactul măsurilor restrictive”, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

  1. Pune ti la mata in gradina ,,masuta si umbreluta,,

    Raspunde
  2. O solutie eficienta si corecta

    Raspunde
    • Stim toti de ce sunt semafoare la fiecare scuipatura in Arad. Adica stim a cui e firma care le fabrica. De data asta , care ilustru PNL-ist are fabrica de umbreulute si masute, sau care e importator de asa ceva? Al cui rand e acu la imbogatire?

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.