HALUCINANT/ „Şi cu astea ce facem?” „Le ţineţi ca amintire” Povestea DESCINDERII MASCAŢILOR la Primăria Nădlac – UPDATE: Primarul Ciceac a fost REŢINUT!

HALUCINANT/ „Şi cu astea ce facem?” „Le ţineţi ca amintire” Povestea DESCINDERII MASCAŢILOR la Primăria Nădlac – UPDATE: Primarul Ciceac a fost REŢINUT!

Angajaţii Primăriei oraşului Nădlac au trecut prin clipe mai puţin plăcute în această dimineaţă, când mascaţii au blocat instituţia şi poliţiştii au efectuat percheziţii la Contabilitate şi în biroul primarului Vasile Ciceac.

„Am fost surprinşi să vedem atâţia poliţişti cu cagule la noi în primărie”, a declarat o persoană angajată a instituţiei.

Şi mai surprinşi au fost angajaţii la final, când poliţiştii au plecat la fel ca şi cum au venit. „Au pus să se facă copii după mai multe documente, de la Contabilitate, pe care însă nu le-au mai ridicat. Întrebaţi fiind ce să facă Primăria cu copiile respective, aceştia au răspuns: «Le ţineţi ca amintire». În final, n-a înţeles nimeni nimic din tot ceea ce s-a întâmplat”, a declarat sursa noastră.

Primaria Nadlac

Potrivit informaţiilor „scăpate pe surse”, percheziţiile au vizat anumite „lucrări” executate în parcul din localitate.

UPDATE: Primarul Vasile Ciceac a fost dus la audieri şi reţinut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de abuz în serviciu, tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

  1. sa plateasca atunci politia copiile alea nu sa-si bata joc pe banii nostri

    Raspunde
    • O copie costa cam cit? 0,20 lei? Si daca s-au facut 1000 de copii, ceea ce e mult, ar costa 200 de lei. Ia compara tu suma asta cu „sumele” facute de Ciceac.

      Raspunde
  2. INT.CunoscatoruriosPisti auEu 25 aprilie, 2016, 5:03 pm

    Urmează orașele vecine !

    Raspunde
  3. maine..arestare la savarsin in direct si in exclusivitate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.