HALUCINANT: Trei curieri care distribuie alimente la domiciliu au furat din supermarket cu ajutorul genților speciale (VIDEO)

HALUCINANT: Trei curieri care distribuie alimente la domiciliu au furat din supermarket cu ajutorul genților speciale (VIDEO)

Trei tineri care se ocupă cu distribuția alimentelor la domiciliu au fost depistați de jandarmi imediat după ce au sustras mai multe produse cosmetice dintr-un supermarket, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

„Luni seara, în jurul orei 20, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de patrulare a observat un grup de trei tineri care au scos un flacon de bere dintr-o geantă specifică transportului de alimente calde. La vederea jandarmilor au introdus berea înapoi în geantă și au afișat un comportament suspect”, se arată în comunicatul Jandarmeriei. De remarcat, că acest lucru le-a atras atenția jandarmilor arădeni, care au trecut la interceptarea și legitimarea celor trei tineri.

„În urma verificărilor efectuate, în loc de alimente, jandarmii au descoperit în gențile tinerilor mai multe produse cosmetice: șampoane, gel de duș, gel de păr și spumă de ras. Întrebați despre proveniența produselor, cei trei bărbați au spus inițial că le-au cumpărat de la un magazin. Jandarmii le-au cerut să prezinte un bon fiscal  pentru a demonstra acest lucru și să specifice locul de unde le-au achiziționat”, se afirmă în comunicat.

Potrivit jandarmilor, tinerii „au recunoscut că le-au sustras dintr-un supermarket din Arad, folosindu-se de gențile căptușite cu material izolant termic, pentru a putea trece de casele de marcat fără ca senzorii instalați în magazin să detecteze produsele”. De asemenea, susțin jandarmii, tinerii au specificat că nu mai sunt în timpul serviciului de câteva ore.

„Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele celor trei bărbați, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform prevederilor Codului Penal. Produsele, în valoare de 250 lei, au fost restituite părții vătămate identificate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Totodată, având în vedere că cei trei bărbați nu se mai aflau în timpul serviciului de aproximativ două ore și prezența lor în acel loc nu se justifica, au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea restricțiilor de circulație prevăzute în Ordonanțele Militare cu amenzi în valoare de 2000 lei fiecare”.

  1. Acesta e modul de operare a hoților din magazine. Intră cu rucsac în spate și ies cu el burdușit pe la casele de marcat. La Peny UTA se acționează așa.

    Raspunde
  2. Si drogatii si-au gasit modalitatea perfecta sa livreze substantele interzise. Acuma nu mai ii ia nimeni la intrebari ca au gentuta cu Glovo in spate, tigani din Boul Rosu si boschetari oare stie lumea ce fac

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.