HAOS în Franţa: Un bărbat a fost DECAPITAT și zeci de persoane RĂNITE în numele Statului Islamic

HAOS în Franţa: Un bărbat a fost DECAPITAT și zeci de persoane RĂNITE în numele Statului Islamic

Un bărbat a fost găsit decapitat, atârnând de gardul unei fabrici, iar alte câteva zeci de persoane au fost rănite într-un atentat produs, vineri dimineața, în sud-estul Franței.

Atacul a fost revendicat de susţinătorii Statului Islamic. Incidentul s-a produs vineri, cu puțin înainte de ora locală 10.00. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un atentat terorist. Se pare că doi bărbați au pătruns cu mașina în curtea societății Air Products situată în Saint-Quentin-Fallavier, din regiunea Isere, în apropiere de Grenoble şi au început să arunce cu bombe cu gaz, în interiorul societăţii. În urma atacului, s-a declanşat o explozie, urmată de un incendiu. Unul dintre atacatori a anunţat că face parte din Statul Islamic.

Bărbatul decapitat nu era angajat al societăţii respective. Capul acestuia a fost găsit la zeci de metri de corp, acoperit cu mesaje islamice.

Presa franceză anunţă că autoritățile au reținut un suspect în acest caz. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani cunoscut serviciilor de securitate.

Foto: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.