Horoscop de weekend, 5 – 7 ianuarie 2018

Horoscop de weekend, 5 – 7 ianuarie 2018

Horoscop de weekend, 5 – 7 ianuarie 2018: Cel mai bun mod de a se relaxa îl cunosc în acest weekend doar nativii din zodia Taur și Scorpion.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

– Se pot aduce în discuție problemele financiare ale nativului acestei zodii, iar cu ajutorul membrilor familiei se pot căută soluții. Duminica este zi de petrecere pentru a începe săptămâna cu voie bună.

 Taur (21 aprilie – 21 mai)

– Singurul membru al familiei care poate fi alături de Taur este prins cu treburile casnice. Acesta știe cum să treacă singur peste orice, însă astăzi nu vor apărea prea multe conflicte. Nativul acestei zodii își petrece timpul liber citind și relaxându-se.

 Gemeni (21 mai – 21 iunie)

– Weekendul se arată mai puțin benefic pentru sănătatea nativului din Gemeni. Cu toate că invitațiile în oraș sau la diverse petreceri nu încetează, acesta le va refuza din cauza sănătății.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

– Săptămâna a fost mult prea încărcată pentru acest nativ, dar weekendul se anunță liniștit. Planul pentru acest sfârșit de săptămână este deja stabilit: o mini vacanță bine meritată alături de partenerul de viață sau un membru al familiei.

Citeste tot horoscopul aici: YVE.ro

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.