HOROSCOP săptămânal: 28 noiembrie-4 decembrie 2016

HOROSCOP săptămânal: 28 noiembrie-4 decembrie 2016

Marți, Luna nouă în Săgetător ne îndeamnă să plecăm la drum – fie la propriu- într-o călătorie, fie la figurat- punând bazele unui noi proiect.

Vineri, odată cu intrarea lui Mercur în Capricorn, devenim cei mai rezervați și mai scumpi la vorbă.

Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul are de a face cu o săptămână foarte încărcată, cu numeroase întâlniri şi discuţii, timpul nu o să îi ajungă pentru câtă treabă are. Și continuă așa și marți, la serviciu, dar și de miercuri, când zilele libere nu înseamnă neapărat și timp pentru relaxare.

Taurul are tot felul de idei de afaceri, dar celor mai mulți nativi le lipsește curajul de a le pune în practică. Așa că le rămâne fie să își găsească unii colaboratori mai îndrăzneți, fie să își ocupe mintea cu altceva decât cu idei care nu se vor materializa niciodată.

Pentru Gemeni, relaţia cu persoana iubită intră într-o nouă etapă, în primul rând datorită propriilor sale iniţiative. Partenerul nu face altceva decât să îi accepte propunerile, datorită încrederii pe care o are.

La început de decembrie, nativii Rac își fac datoria cum se pricep mai bine, având de gând să încheie anul în forță, să poată spune că au sentimentul lucrului bine făcut. Încă din această săptămână vor reuși să rezolve numeroase probleme care păreau fără rezolvare.

În această săptămână, Leul este cuprins de febra cumpărăturilor. Deşi nu are banii necesari pentru a cumpăra chiar tot ce își dorește, în cele din urmă va fi destul de satisfăcut, anunțându-se un Moș Nicolae destul de generos și de apreciat.

Fecioara începe deja să se apropie tot mai mult de familie, cuprinsă de spiritul sărbătorilor încă dinainte ca acestea să înceapă, propriu-zis. Așa că se anunță întâlniri cu rude apropiate, dar și cu cele mai îndepărtate, pe care le vezi rar.

Balanța se dedică studiului cu multă seriozitate, extrem de hotărâtă să își completeze și consolideze cunoștințele. În curând, i se vor schimba sarcinile primite la locul de muncă sau natura proiectelor în care nativii sunt implicați.

Scorpionul reușește să rezolve mai multe probleme legate de bani, fără să depună cine ştie ce eforturi. Pur şi simplu dă telefoanele potrivite şi trimite e-mailurile necesare, punând astfel lucrurile în mişcare. Luni și marți va fi printre cei mai remarcați la serviciu.

Săgetătorul se simte în formă maximă, gata să se bată cu zmeul pentru luna de pe cer. Nu va fi nevoie să facă acest lucru, dar va găsi prilejul necesar pentru a pune pe roate unele proiecte noi, menite să îl aducă la un nou nivel, pe plan social și profesional. Este posibilă o schimbare de look.

Capricornul își dorește mai degrabă liniște, astfel încât se ține departe de reuniuni de familie sau întâlniri cu prietenii până spre sfârșitul lui decembrie.

Vărsătorul cel sociabil are alături mulți prieteni, așa că se simte în elementul său. În plus, cunoaște și oameni noi, dintre care unii îl cuceresc de-a dreptul și se grăbește să îi considere și pe aceștia amicii săi. Timp va avea să petreacă împreună cu ei, în cele cinci zile libere ale săptămânii!

În această săptămână, nativii Pești ies în lume aproape în fiecare zi. Prin urmare, ar fi bine-venite câteva măsuri care să vizeze îmbunătăţirea ţinutei, a vestimentaţiei şi a atitudinii generale pentru a lăsa o impresie bună.

astrologie

Sursa: clubmistic

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.